Hippu viettää edelleen hammas lomaa.
Pihkan kanssa sen sijaan tokoiltiin pitkästä aikaa vähän vauhdikkaammin. Ensiksi tehtiin seuraamista, mikä meni ihan ok. Uskalsin nyt myös palkata vähän vauhdikkaammin, joten liike tuntui ainakin itsestä ihan mukavalta.
Idari otettiin vain kerran, koska siinä ei ollut mitään ongelmaa. Asennot löytyi hyvin ja ilman pääapua :-)
Ruudussa ei ongelmia, otettiin se kahdesti ja palkkasin ruutuun seisomisesta. Tällä kerralla ei laittetu mitään virityksiä ruudun ympärille ja vauhtia riitti. Mukavaa, Pihka selvästikin nautti!
Luoksetulon uskalsin myös ottaa pitkästä aikaa, pysähtymiset oli vauhtiin nähden loistavat. VAuhtia nimittäin riitti :-) Ainoa kohta mistä itse en pidä on aivan loppu -> eli koiruus tulee ihan sivulle hiukan hitaasti -> tätä ja pysäytyksiä harjoiteltava lisää, tietäen Pihkan luoksetulon.
Ohjatussa noudossa, jota on muuten viimeksi otetti vuonna 2005 PM:ssä..., oli valtavia ongelmia. Merkille meno on puutteellinen verrattuna esim. ruudun merkkiä. Heti kun kapulat tulee mukaan kuvioihin alkaa vauhtia merkille hidastumaan. Tein nyt niin, että harjoittelin vain merkkiä vaikka kapulat oli paikoillaan ja palkkasin hyvästä merkistä. Lopuksi otin sitten uteliaisuuttani Pihkalle vielä yhden vasemman noudon -> ei ongelmaa. Tai no pieni ongelma on aika ronski kapulan nosto. Mietin puutunko tähän vielä jollain tavalla. Lisäksi huomasin, että luovutuksessa Pihkan pylly vähän nousi -> eli rauhallisempia luovutuksia pitää harjoitella. Eniten kuitenkin mietityttää miten tuon merkin saan ohjatussa kuntoon.
Kaukoissa kaikki meni ok. Liikkuma on tosi pieni entiseen verrattuna. Olen nyt päätynyt siihen, että maahanmenossa tulee aavistuksen eteenpäin :( Itselläni ei yksinkertaisesti riitä siihen enää taito, koska onnistumisia maahan menossa tulee tosi harvoin -> palkkaaminen hankalaa ja joutuu joko kieltämään tai olemaan noteeraamatta -> Pihka tulee epävarmaksi ja tekee huonosti. Epävarmuus johtuu siitä, että uusi tyyli on Pihkalle tosi hankala ja vaatii siltä enemmän kuin entinen. Kierre on tosi selkeä ja nyt kaukoihin tarvitaan lisää iloa ja tekemistä tekniikka ei tämän paremmaksi tule.
Kaiken kaikkiaan olin maneesitreeneihin tosi tyytyväinen ja Pihka vaikutti pitkästä aikaa iloiselta ja omalta itseltään.