Hippu pääsi taas agilityyn :-) Aluksi oli hiukan kankeaa ja koiralla oli taas hyppy ongelmia. Vauhti ja hypyt paranivat huimasti loppua kohden ollen jo ihan hyviä. Yllätyksekseni tauon jälkeen kepit sujui jo molemmilta puolin :-) Kepit on yksi Hipun suosikkiesteistä, putket ovat myös aika kova sana...  Toisen suuren yllätyksen aiheutti keinun sujuminen :-) Toki Hippu edelleen pelkää ääntä, mutta tuli keinulle jo ihan itsenäisesti, ehkäpä huippuhyvät namit auttoivat asiaa!

Hippu kävi myös tokossa ja pitkästä aikaa otettiin paikallaan oloa ryhmässä, meni hyvin :-) Muuten olemme ottaneet seuraamista -> ok. Avoimen luokan luoksetuloa aloimme myös harjoittelemaan. Pienoinen ongelma on, koska Hippu kyllä pysähtyy mutta menee heti maahan. Nyt pähkäilen käsi- ja äänimerkin välillä...

Pihka on pitänyt taukoa, mutta lopulta kaikkien parhaaksi uskalsin taas tokoa vähän. Eli otimme seuraamista pitkästä aikaa, ja se meni tosi huonosti. Kaikki vanhat virheet tulivat esiin: Pihka vinotti, oli kaukana ja jätti perusasentoja vajaiksi. Nyt siis jatkamme seuraamisen muistuttelua mieliin... Paikallaoloista otimme istumisen ja makuun ryhmässä. Istuminen meni ok. Pihka haukotteli jättö- ja paluutilanteessa, muuten ihan ok. Makaamista harjoiteltiin uudella systeemillä, eli yksi kerrallaan käskytettiin. Teimme kolmesti ja yhdessä jätössä Pihka meni vasta toisella käskyllä maahan -> harjoiteltava lisää.Toinen mitä huomasin oli, että Pihka nousee istumaan, mutta jättää asennon vajaaksi -> tiedossa siis myös perusasento treeniä tähän.