Pihka väkerteli perjantain kunniaksi jotain, vaikka pakkasta oli taas ihan liikaa.
Paikallaoloista otettiin vain makuu -> teki virheen. Käskytin samalla muita kun olin Pihkan kanssa rivissä ja P meni maahan mun käsky sanasta. Maahan sanaa en ehtinyt edes sanoa. Otin sen takaisin istumaan ja käskin uudelleen maahan -> meni hyvin ja nopeasti. Pitäisi ehdottomasti enemmän harjoitella.
Seuraamista otettiin vain pätkä ja oli ihan kivan oloinen. idioottiringissä se ei nyt tehnyt mitään hölmöyksiä vaan löysi asennot heti ja oikein :)
Ruutua treenattiin ilman mitään naruja -> loistavasti. Meni vauhdilla merkille ja ruutuun. Lisäksi se nyt jää ruudussa jo helposti seisomaan. Olin tyytyväinen tähän.
Vaihtelun vuoksi tähän väliin otettiin tunnari. Otettiin kahdesti ja siinä oli ekalla kerralla hiukan vaikeuksia. Säntäsi kapuloille ja haisteli kaikki, haisteli uudelleen kaikki rivissä olevat kapulat ja vasta tämän jälkeen toi oikean. Toisella kerralla kapulat oli kellossa ja meni ihan paljon paremmin.
Lopuksi treenailtiin luoksetulua ja meinasi taas ruveta ennakoimaan -> otettiin vaan suoraa ja kovaa :-)
Hippu ei treenannut lainkaan, koska mulle tuli jo kamalan kylmä. Tarkoitus oli ottaa noutojuttuja kotona, mutta hyydyin ihan totaalisesti.