Pihka treenaili taas tokoa. Eilen oltaisiin saatu jäädä jo agiinkin, mutta mä en uskaltanut ennen uusinta kuvausta -> mihin ei onneksi ole montaa päivää.
Otettiin kaikki liikkeet kisamaisesti ja meni ihan ok.
Seuraaminen oli itsestä mukavan tuntuista ja idarikin onnistui. Tiedän, että tuossa jälkimmäisessä meillä on hitaat asennot -> pääasia on kuitenkin nyt, että menevät oikein.

Ruutu on nykyisin hankala, välillä Pihka tuppaa jäämään (tai siis nyt jäi ekaa kertaa) nauhojen ulkopuolelle. Rupesi vaan mietityttämään, että toivottavasti se ei pidä nauhoja ruudun alustana millä se alkujaan on opetettu. Tilannetta pitää seurata ja ruutua treenata, Pihka nimittäin himmaa heti nauhojen kohdalla ihan selvästi.

Luoksetulossa ei ennakoinut ja tuli kivalla vauhdilla sekä pysähtyi ihan mukavasti :-)
Ohjatusta olin ylpeä, merkille menokin alkaa nyt sujua. Pitää silti muistaa käyttää treeneissä sitä palloa siellä merkin takana. Nyt näytti unohtaneen, mutta meni silti ihan laukalla eikä himmannut. Ainoa mikä huolestuttaa on se kapulan ottaminen, sehän tapahtuu suht. kovakouraisesti.

Metallihyppy oli iloinen yllätys. Ei olla tehty sitä metalliesineellä koko talvena, kun kylmyys on ollut tiellä. Nyt siis tehtiin. Pää pysyi kauniisti ylhäällä ja luovutus tapahtui istualleen. Mukava nähdä, että jotain oppia on mennyt perille.

Tunnari ei mitään hankaluuksia -> ehti haistella 3 kapulaa kunnes osui omalle, jonka tunnisti ja toi. ei pureskelua tms.

Kaukot toimi valtavan hyvn hanskan kanssa. Ei liikkunut juuri lainkaan, toivotaan että alkaisi sujua myös kisoissa. Mehän tehdään niitä nyt tosi lyhyellä välimatkalla, koska en tosiaan halua mitään riskiä tämän liikkeen suhteen enää koskaan.

Hippu ei treenannut. Olen valtavan huolissani sen suusta, katsotaan nyt miten tulevaisuuden kanssa käy. Olishan se kiva, jos hyvin... Näyttää vaan siltä, ettei viimeisiimmän hammaskiven poiston jälkeen ien enää laskeudu lainkaan omalle paikalleen ja hammas näkyy varteen asti. Kysyn siitä ell kommenttia Pihkan käyntikerralla ja päätän sitten miten mennään.