Pihka kävi pitkästä aikaa ekoissa tokokisoissa, piti käydä tutkailemassa missä mennään ennen Rovaniemen karsintaa. Itse on vaikea arvioida, kun aina treenaa yksin.
Istumisesta tuli 10, ei mitään ongelmaa. Paikalla makuusta 9, Pihka meni vinoon ja haisteli hiukan.
Vapaana seuraaminen 9, olin tyytyväinen. Istumiset oli hassut, ts. aloitti reippaasti, mutta himmasi juuri kun oli laskemassa pyllyä ja juoksussa hiukan vinotti. Tuo istumisongelma voi johtua polvesta.
Idioottirinki 9½, ensimmäinen seuraamispätkä oli huono -> muuten moitteeton suoritus :-)
Luoksetulo 9½, meni hyvin aavistuksen pitkä seisominen mistä meni tuo ½ piste. Itse olin valtavan tyytyväinen!
Ruutu,0 -> eka kertaa. Yleensä Pihka menee tosi kovaa ruutuun, mutta nyt kun siinä oli narut se himmasi juuri ennen ruutua ja kun pysäytin se jäi ruudusta aavistuksen ulos. Käskin uudelleen ruutu ja heti maahan -> liikkui paljon normaalia hitaammin -> lopputulos toinen etutassu jäi muutaman sentin ulos ruudusta. Hiukan harmitti, mutta pitää treenata lisää noilla naruilla.
Ohjattu 6, käskin merkille ihan väärällä käskyllä -> hyvä että edes meni sinne.... Lähetin hakemaan ja meni keskimmäiselle, pysäytin ja korjasin, jolloin toi oikean. Tämmöistä ongelmaa ei ole ollut aikoihin... Lisäksi meni pisteitä kapulan ottamisesta ja huonosta luovutuksesta. Tätä on siis treenattava enemmän.
Metallista 9, hiukan huono luovutusasento ja otto.
Tunnari 9½, taaskin luovutusasento.
Kaket 8, yksi ylimääräinen käsky :-) Vitsit olin tyytyväinen, koiruus ei liikkunut lähes lainkaan. nyt vaan tuo ensimmäinen käsky kuntoon ja liike alkaa olemaan jo hyvästi hallussa. Mukavaa, että edes jossain on onnistunut!
TULOS 247p. ja ykkössijoitus. Tulos sinällään oli pienoinen pettymys, mutta minkäs teet. Iloinen olin kuitenkin monesta onnistumisesta mitä tuli :-)