Pihka ja Hippu kisailivat KAS:n epävirallisissa kisoissa. Ensin suoritusvuorossa oli avoimenluokan Hippu ja tuomarina toimi Tanskasen Marika. Paikalla makuussa eli ollut ongelmia ja siitä 10.

Seuraaminen meni ihan hyvin, perusasennot oli vinoja ja muutaman kerran Hippu haisteli -> 8,5. Maahan meno oli loistava, tosin jotain pientä siinä on ollut (en muista mitä) -> 9,5. Luoksetulo, jostain syystä jouduin kutsumaan kahdesti ennen kuin Hippu lähti. Pysähtyminen ja loppuosio meni kuitenkin hyvin 7. Seisominen kävi joku hassu virhe, sillä Hippu istui  vaikka sitä ei edes ole harjoiteltu… 0. Noutaminen 0, Hippu varasti noutoon enkä edes yrittänyt pysäyttää -> parempi että lähtee innolla noutamaan tässä vaiheessa. Tein myöhemmin uudelleen ja pysyi paikallaan hyvin kun heitin. Olin tosi iloinen, että Hippu yleensäkään nouti J. Kaket toinen 0. Hippu ei noussut ensimmäisellä käskyllä, olisin tietysti voinut kokeilla toisen kerran. Päätin kuitenkin helpottaa ja menin vähän lähemmäs -> ei mitään järkeä ;-). Hyppy kolmas 0, ihan syyttä.  Hippu ei istunut esteen takana ensimmäisellä käskyllä -> kävin laittamassa sen istumaan. Tehtiin heti uudestaan ja meni hyvin monta kertaa. Ehkä voisi oma maltti Hipun kanssa olla aavistuksen pidempi -> koiruus ei selvästikään ole yhtä valmis kuin Pihka (yllätys ;-)). Kokonaisvaikutus kuitenkin 9. Eli yhteensä 96 pistettä ja ei tulosta. Liikkeet kuitenkin meni hyvin, vaikka otinkin sille nollia -> eli nyt uskaltaa ilmoittaa Hipetsunkin kisoihin J

Erikoisvoittajaluokassa Pihkaa ja minua tuomaroi Leinosen Pia. Paikallaan olot sekä istuminen että makuu 10 -> ei ongelmia. Seuraaminen loittoni juoksussa -> 9. Juoksussa Pihka on loitonnut ennenkin eli tätä pitää nyt taas ruveta treenaamaan, muuten olin itse ihan tyytyväinen seuraamiseen. Pihka ei haahuillut yhtään vaan seurasi tosi aktiivisesti. Idari 6, istuminen tuotti taas ongelmia. Meni maahan ja huomasin sekä korjasin takaisin istumaan. Nyt tätä liikettä on tutkittava tarkemmin. Jotain kummaa siinä on välillä menee tosi hyvin ja välillä ei tajua ollenkaan -> eikä minulla ole mitään käsitystä mistä se voisi johtua. Luoksetulo 8 tuli tosi hitaalla laukalla, mutta pysähtyi seisomaan tosi hienosti. Tästä lähti vielä hitaammalla laukalla ja meinasi ennakoida maahanmenon (sanoin uudestaan tule). Meni tästä sitten ihan hyvin maahan, mutta loppu oli taas hidastettua laukkaa. Nyt siis harjoitellaan suoria ja paljon ihan hallilla ja merkkien kanssa. Ruutu ei moittimista 10, oikeasti tosi hyvä J. Ohjattu 9, mitähän tästä sanoisi. Omasta mielestäni meni taas hitaasti merkille -> lisää merkkiharjoitteita! Lopussa Pihka taas teki ihan hölmösti, eli irrotti nätisti kapulasta mutta siirsi samalla perusasentoa… Tätä olen huomannut sen tehneen joskus jollain videolla -> sitä on nyt siis treenattava. Luulisi pyllyn pysyvän maassa vaikka kapulasta irrottaakin… Metallinouto ei ongelmaa 10, siinä luovutuksessa jopa pylly pysyi maassa!  Tunnari luovutukset ja nenutyöskentely oli hyvää ja liikkeestä napsahtikin 10!  Kaket jouduin taas käyttämään ylimääräisen käskyn, mutta liikkumista ei juuri tapahtunut eli 8. Olin kakeihin tosi tyytyväinen ja Pipan neuvoihin. Näytti hanskapalkka auttavan heti! Hanskasta on varman helpompi päästä eroon kuin ihan lelusta. Kisoista tuli yhteensä 294 pistettä ja se oli muutenkin erinomainen treeni. Nyt vaan lisää treeniä ja pian kisoihin katsomaan miten uudet hommat on purreet.