Yleisesti Pihkan kanssa pitää olla onnellinen, että on edes päästy treenaamaan :-)
Seuraaminen oli mennyt pahiten rappiolle sairastelun aikana, kaikki vanhat virheet tuli esiin ja niitä on nyt urakalla korjailtu ja korjaillaan yhä. Perusasennot on menneet huomattavasti eteenpäin ja vinotus muutenkin on selvästi poistunut, mutta ei kokonaan. Seuraamisessa jatketaan siis vinouden ja taakse askelten parissa vielä toistaiseksi.
Idioottiringissä on ollut vaihtelevasti ongelmia. En oikein tiedä mistä ne johtuvat, joku päivä menee täydellisesti ja seuraavana ei millään. Näitä olisi ehkä syytä videoida ja analysoida sitten tarkemmin. Muuten jatketaan asentoharjoituksia ja kuuntelemista pallon kanssa.
Muutoin tämä kuukausi käsitti eniten kaketreenejä. Niitä myös jatketaan ja matkaa ruvetaan nyt pikkuhiljaa pidentämään ja iloisuus pitäisi jostain kaivaa niihin takaisin. Vaikka pallon kanssa tekeekin niitä jo iloisemmin ja nopeammin.
Ruudun kohdalla oli ongelmia niiden narujen kanssa -> eli erilaisia ruudun merkkaustapoja jatketaan. Luulisin, että kun Pihka tottuu tuommoisiin ei ongelmaa enää esiinny.
Ohjatussa merkki on ihan luvattoman huono. Selvästi se kuitenkin on nyt näinä muutamina treenikertoina parantunut kun on tehty pallon kanssa. Tässä siis jatketaan Pihkan huijaamista ja katsotaan kokeissa josko se olisi tuottanut hedelmää. Tosin luulen, ettei ihan näin vähällä treenimäärällä vielä ole.

Hippu oli aika paljolti treeneistä lomalla Pihkan varjolla, mutta nyt se on taas selvästi kehittynyt. Hipulla taantuma nimittäin oli valtavan paljon suurempaa kuin Pihkalla.
Seuraaminen menee ihan kivaksi. Huomasin vain ikäväkseni, että seurataan selvästi liian lyhyitä pätkiä. Eli tossa on tehtävää ensi kuuksi, pidentää treeneissä ainakin välillä seuraamismatkaa.
Liikkeestä pysähtymiset palauteltiin lähes täysin uudestaan muistiin. Selvästi sain Hipun taas ymmärtämään, että kierrän sen takaa. Näitä pitäisi kuitenkin tehdä selvästi enemmän.
Luoksetulo vauhtia ei ainakaan puutu :-) Kuukauden kohokohta taisi olla se kun päätin käyttää käsimerkkiä ja aloin sitä opettamaan. Yllättävän hyvin se näillä vähäisillä toistoilla on mennyt perille. Hippu vaan vaatisi niitä toistoja paljon enemmän. Tämä on edelleen työn alla.
Nouto ei ollut taantunut ihan niin pahasti kuin oletin. Kapula tulee nyt mun luokse ihan hyvin, mutta ongelma on se kapula suussa istuminen. Tässä kuussa se ei ainakaan ole ratkennut.
Muita liikkeitä ollaan tehty satunnaisesti ja ne menee miten menee. Ruutu, merkki ja kaket on parhaillaan työnalla. Periaatteessa Hippu osaa jo noi kaikki osissa, ne pitäisi nyt yhdistellä sen pieneen aivokoppaan suuriksi kokonaisuuksiksi ;-)
Eli lisää treeniä molemmille koirille!!