Molemmat koirat pääsi treeneihin.
Hippu kävi vähän kiireemmästi, ja suoritti kaiken aika kokeen omaisesti. Minusta se meni ihan hyvin. Teki kaket ja noudot iloisesti. Luoksetulossa heitin makkaraa, mutta meni se ihan ok. kaipa se vielä oppii... Hypyssä piti auttaa lähtemään kädellä -> eli eniten treenattava juttu tällä hetkellä. Ikävä kyllä mulla ei ole kotona hyppyä... Seisomisessa H vähän kääntyi kun menin taakse, vaikka muuten pysyi ihan nätistä (siis ei mennyt istumaan).
Pihka treenaili urakalla. Otettiin seuraamisessa suoruutta, aika paljon voin tehdä omilla olkapäillä. Nyt vähän ylikäänsi -> ja koira suoristui -> tehtiin näin hetki ja pian meni suorassa ilman hartiaapua. Idarissa ei vaihteeksi ollut ongelmia :-))
Luoksetuloa ja kaukoja harjoiteltiin putken kanssa. Eli lähetin putkeen ja pysäytin. Välillä annoin mennö putkeen ja pysäytin kun tuli ulos. Pihkan mielestä hirmuisen hauskaa :-)) KAukoissa palkkasin oikeista tekniikoista putkella. Kylläpä oli rouvalla leveä hymy, oli hiukan leppoisammat treenit tällä kerralla näiltä osin. Hyppynoutoa kokeilin kun pelkäsin luovutusta -> ei ongelmaa. Lisäksi otettiin ihan normisti tunnari ja istuminen, meni molemmat loistavasti.
Lopuksi vielä paikallaolo ja penkilleen meni :( Oikeesti pitkästä aikaa meni naapurin käskystä maahan -> että olin pettynyt!  Pitää ennen kisoja ottaa vielä jossain ryhmässä -> kun vaan tietäs missä, huomenna nimittäin pitäs lähteä mökille.