Hippiäinen kävi treenaamassa tokoa. Otettiin kaikkea muuta paitsi luoksetulo. Seuraaminen oli ihan ok. Onhan se kaukana sivulla, mutta kai tuollaisella minillä jotain henkivaraa pitää olla? Edistämistä ei ollut ihan niin pahasti kuin yleensä :-)
Liikkeestä pysähtymisessä ongelmia oli taas seisomisessa. Tein sen nyt niin, että tiputin namin kun käskin seisomaan. Hammasvammaisella syöminen kestää -> ehdin käydä takana ja sain kehuttua kun pysyi paikallaan jäystämässä namia. Tämän jälkeen ilman namia meni hyvin.
Luoksetuloa otettiin putken kanssa. Eli lähetin Hipun putkeen ja pysäyttelin mennessä ja tullessa -> kaikki pysähdykset meni hyvin. H ei olisi saanut tästä harjoitteesta millään tarpeeksi :-)) Normiluoksetulossa seisominen oli tämän jälkeen tosi terävä.
Noutaminen sujui suht. ok. Kapula tuli takaisin muutaman pudotuksen kera, mutta tulipa kuitenkin. Kaukoissa ei mainittavaa.
Hyppy oli taas ongelmallinen, laitoin nyt namia hypyn toiselle puolelle ja saatiin onnistumaan. Voihan sitä kisoissa auttaa kädellä, muutama piste sinne tänne...

Pihka
treenaili kaikkea sikin sokin. Seuraamista otettiin aluksi aika paljon ja nimenomaan kiinnitettiin huomiota vinottamiseen sekä juoksussa erkaantumiseen.
Idarissa ei hämminkiä, vaikka kävelin ylimääräisiä kierroksia ei tehnyt elettäkään lähteäkseen mukaan.
Tunnarin teki kivasti. Hyppynoutoa tehtiin nyt niin, että käskin istumaan samalla kun otin. Tässä oli pitkästä aikaa ongelmia, Pihka ei meinannut ottaa millään suuhun ja tiputteli miten sattui. Lopulta saatiin molempia tyydyttävä ratkaisu aikaan.
Muutenkin Pihkan treenit sujuu nyt ok. ja missään ei ole mitään tosi mainittavaa viilattavaa. Toki viilattavaa on aina, mutta ongelmallisia kohtia ei nyt ole. Kaukoja pitää vaan muistaa treenata riittävästi.