Pihka aloitti treenaamisen. Otimme seuraamista, missä on nyt tehtävää. Olikin hyvä treenata hallilla peilin edessä -> näkyi pieniä virheitä.
Ruudussa ei ollut ongelmaa, eikä oikeastaaan luoksetulossakaan. Nämä tehtiin lähinnä kisamaisesti. Ruudussa tosin palkkasin sen pallolla hyvästä seisomisesta ruutuun.
Lisäksi tehtiin muutama metallinouto ja meni loistavasti. Nyt pitää kokeilla vieraalla kapulalla, kun jossain kisoissa on sen kanssa ollut ongelmia.
Idarissa asennot meni oikein. Kaukoissa asennot meni myös oikein, mutta istumista taaksepäin pitää selvästi treenata lähes päivittäin!
Hippu treenaili myös ruutua, mikä jo menee valtavan hyvin. Toistaiseksi palkkaan sen ruutuun seisomisesta. Erikseen tehdään makuusta seuraamista eri kulmista. Lisäksi otettiin kaukoja, joissa seisominen oli jo huomattavasti parempi. Hyppynoutoa olen pelännyt, mutta ilmeisen turhaan. VAikka ponnistuskyky on olematon, oli hyppynouto Hipun mielestä valtavan mukavaa :-) Eli onnistuimme loistavasti. Lisäksi otimme metallia, missä H otti kapulan suuhun ja vieritteli sitä minulle -> hienoa edistystä eiliseenkin verrattuna.
Molempien koirien kanssa oli tänään ilo treenailla, tekivät niin reippaasti ja iloisesti. Hippu varsinkin on hupaisa kun sillä on ne kaikki omat kommervenkkinsä ;-) Toisaalta taas Pihka kun aina on pakko saada tehdä tiettyjä juttuja.  Narupallo ei tosin ehkä ole jälkimmäiselle paras palkka, tulee turhan innokkaaksi ja silloin helposti se tarkkuus ja tasapaino missä nyt ollaan kärsii. Toisaalta luoksetuloon se esim. on valtavan tehokas.