Hippu Hippuäinen aloitti treenaamisen pitkästä aikaa, Pihka keskittyi vain olemaan ja kuntoilemaan.
Aluksi otettiin paikallaanoloa ryhmässä ja Hippu meni hyvin, vaikka ei mitenkään erikoisesti olla treenattu :-)
Hyppynouto meni aluksi tosi hyvin, mutta pitihän se ottaa vielä kerta kiellon päälle. Tämän jälkeen tehtiin töitä ja saatiin lopulta onnistunut suoritus! Metallinoudossa Hippe meni kapulalla jo tosi iloisesti ja yritti ottaa sen suuhun. Selvästi treeni on palannut hiukan taaksepäin siitä mitä tekee kotona. Ei silti haittaa, edetään pikkuhiljaa.
Kaukoissa treenattiin seisomista, ja meni suht. hyvin. Hippu hyppää seisomaan nyt taaksepäin ja ainakin läheltä onnistuu jo ihan kivasti.
Luoksetulossa tai liikkeestä istumisessa ei ongelmia -> hyvä!!
Lopuksi otettiin seuraamista ja kun Hipulla on ollut juoksussa jätätys ongelmia tein niin, että juoksin kohti A:ta ja pussia (onneksi oli keskellä hallia :)) -> kun meni hyvin annoin palkaksi irrota eteen esteelle. Hipun mielestä valtavan hauskaa, katsotaan auttaako se sitten.
Pihka kävi aluksi kuntoutuslenkillä ja sitten treenasi tunnaria. Harvoin se meillä epäonnistuu, mutta eka kerta meni ihan mönkään. Annoin Pihkan tuoda väärän kapulan ja se toikin 4 väärää kunnes sattumalta osui oikeaan. EN tiedä mikä siihen meni, ei vaan haistellut. Anne vei kapulat toistamiseen ja ei mitään ongelmaa haisteli ja toi heti oikean. Katsotaan miltä ensi kerralla näyttää.
Metallinoutoa otettiin vieraalla kapulalla, P toi hyvin ja mulla oli jotain pakkoliikkeitä...Uusiksi, nyt Pii nosti pyllyä luovutuksessa -> en tykkää yhtään!! Kolmannella kerralla sitten otettiin niin, että käskin istumaan ennenkuin käskin irrottamaan - > virheetön suoritus.
Ohjattu otettiin merkille asti, pallo palkkana -> ei ongelmaa. Pitää vaan vahvistaa tuota ohjatun merkille menoa, jotta tulisi kisoissa se eka merkki hyvänä.