Pihka ja Hippu treenaili täsmälleen samoja asioita :-)
Eli molemmat ottivat seuraamisen perusasentoja. Pihkalla oli hiukan hankaluuksia, niinpä otettiin askelia ja kääntymisiä vasemmalle + pysähdys heti. Näitä muutama toisto ja koiruus alkoi olemaan suorassa. Muuten ottettiin hiukan juoksua -> yritin saada sen lähemmäs namilla. Pitänee  tehdä molempia kuuri, muuten seuraaminen oli ihan hyvää ja P tykkäsi kovasti! Hipulla onkin näissä enemmän ongelmia, koska koko seuraaminen edistää. Itse olen siihen myöntynyt, joten eipä auta. Lähinnä otettiin samoja kuin Pihkalle, H vaan tekee niin kamalat hypyt käännöksissä, mutta en ainakaan vielä siihen puutu. Muuten meni hyvin ja H oli myös tosi iloinen. Lisäksi H otti samaa juoksutreeniä kuin Pihka, koska ongelmana on että erkanee juoksussa kun taitaa pelätä mun jalkoja. Kokeilin myös erilaisia juoksutyylejä, joista H tykkäsi eniten siitä kun kipitin semmoisia hiirulaisen askelia ja liikutin jalkoja mahd. vähän. Pitää miettiä, luonnollisuus on aika kaukana.
Luoksetuloja otettiin molemmille ensin suorina, ja vauhti oli sitten sen mukainen. Tämän jälkeen pysäytyksiä, missä kummallakaan ei ongelmia. Hipulle pitää varmaan vahvistaa vielä maahan valumista, sillä se on aika hidas. Menee kuitenkin. Loppulenkistä otettiin sitten kesken kaiken liikkeen maahan käskyjä -> H alkoi hetken kuluttua toimimaan noissa paremmin. Pitää siis tehdä jotain tämmöisiä sille. Vaikka H onkin niin ihanan hölmistynyt, joka kerta kun sen pysäyttää...
Kaukoja treenattiin myös. Pihka oli mahtava :) Vitsit oppi on mennyt vihdoin perille. Tehtiin silti vahvistavia harjoitteita ihan läheltä. TEkniikka on nyt se mun myönnytykseni ja liikkuminen minimaalista. Kerrankin joku onnistunut hyvin!! Pitänee kuitenkin treenata jatkossakin näitä, vaikka nyt sujuukin ilman hanskaa. Pitkästä aikaa käytin Pihkalle näissä naksua ja koira oli tosi innokas. Olin erittäin tyytyväinen. Hippu taas vasta harjoittelee. Eli treenattiin makuulta seisomista ja istumisesta seisomisesta. H on vaan aika hankala kun se liikkuu niin paljon liikaa. Kovasti yritin ehtia naksaamaan, kun nousi ylös eikä liikuttanut tassujaaan. On vaan hankala, kun H haluaisi heti teputtaa miljoona kertaa kaikilla jaloilla -> vaikka ei varsinaisesti silloin liikukaan kun teputtaa. Seisominen on kunnossa, jos teputusta ei lasketa -> eli pitäisi uskaltaa vaan ottaa matkaa meidän välille.