Ja taas treenaamassa...
Pihkan kanssa otettiin melkein kaikki liikkeet vaan putkeen, ilman kamalia palkkoja tms. kisamaisesti. Seuraaminen ja idari meni ihan ok. Seuraamisessa on vielä perusasentojen kanssa hiukan tekemistä, mutta muuten tykkään että on hyvä. Idarissa tein niin, että sanoin kamalan myöhään seuraa käskyt ja pysyi paikoillaan ok. Testasin lähinnä :-)
Luoksetulo seisomiseen olisi pakko keksiä jotain, se ei vaan ole tarpeeksi nopea mun makuun. En sitten tiedä mitä se joku voisi olla. Olen miettinyt käsimerkkiä, takapalkalla vahvistamista tms., mutta kenttä on yhä avoin tämän suhteen.
Ruutu loistava :-) Olin laittanut sinne aikaisemmin paikkamaton ja hakeutui sille loistavasti, jäi ensin seisomaan ja meni maahan kun käskin. Lopun seuraaminen oli ok. treenimäärään nähden. Tulee vaan semmoisella vauhdilla, että aina meinaa mennä hiukan ohi. Tämä on onneksi helppo korjata, pitää jättää eri kulmii ja eritilanteisiin ja ottaa seuraamista -> palkkaan sitten lähelle tulemisesta.
Metalli ilman hyppyä, hyvä :) Nyt ei pään kenotusta ei mitään. Hienoa!
Ohjattu merkki meni hyvin -> mitä onkin hinkattu hulluna. Kapulan otto oli mitä väkivaltaisin. Lopuksi treenattiin hiukan kapulan ottoa _nätisti_ ja sekin alkoi toimimaan.
Kaket pitkästä aikaa hankaluuksia. Pihka oli kamalan vireä, eikä meinannut jaksaa keskittyä ja silloin ensimmäisenä tulee esiin huonosti istuminen. Otettiin muutama satsi kaukoja ja meni hyvin, vähän nätimmin olisi voinut istua. Tein lopuksi vielä muutaman istumisen ihan "pakolla" eli niin, että sillä oli ämpäri heti etujalkojen takana -> istuakseen sen on pakko korostetusti käyttää jalkojaan ja siirtyä taaksepäin.
Hippu seurasi vallan mainiosti. Otettiin Hipulle uusia juttuja, eli käännöksiä ja hidasta käyntiä, Nyt on ehkä pakko ruveta miettimään, korjaako sen seuraamisasentoa hiukan taaksepäin vai mitä. Käännöksissä tuo paikka mistä olen tähän asti tykännyt on aika edessä -> riski Hipun talloutumiseen kasvaa :I
Ruutu meni loistavasti :) Tosin yhäkään ei oteta kun ruutuun irtoaminen ja sinne seisominen. Seuraaminen ja maahanmeno pitäisi kai pikkuhiljaa yhdistää myös tähän liikkeeseen.
Luoksetulo ei ongelmia, menee paremmin maahan kuin Pihka ja vauhti on hyvä.
Noudot, näitä vaan leikittiin tänään. Eli kaikki käytetyt tunnarit, ja pienet puu kapulat sekä metalli laitettiin rinkulaan mun ympärille ja H sai sitten hakea mieleisensä. Puiset kapulta väheni aina kun oli tuonut koko kaaren, joka kyllä aika pian päätyi epämääräiseksi kasaksi mun eteen :) Ja tähän kuului myös metallin yrittäminen. Yritti kyllä hyvin ja nouti puiset hienosti, joka kerta. Hippu jopa vaikutti tykkäävän tästä, koska aina oli kamala kiire seuraavalle kapulalle -> jopa vikalle metallille. Metallissa riitti pelkkä suuhun otto, sillä oltiin vieraassa paikassa -> pakkia hiukan kotitreeneihin. Ekaa kertaa katselin tosi tarkasti kun H  yritti ottaa kapulaa suuhun ja nyt tulee illan kököin info. Tämä isolla keskiöllä varustettu kapula ei taida pysyä Hipun suussa. Hampaita ei ole riittävästi, pitää nyt katsoa saako sen ottamaan kapulan tiukemmin ikeniin. Jos ei onnistu pitää kokeilla pienempää keskiötä ja toivoa, että kisoissa on semmoinen.
Kakeissa samaa vinhaa kuin Pihkalla, alkaa olemaan hiukka liian innoissaan -> rauhoitellaan tilannetta. Onneksi seisominen näyttäisi kuitenkin olevan muistissa hyvin :)