Pihka  kävi kolmessa kokeessa ja treenit on menneet hyvin. Kokeistakin selvisi se  mitä itse olin ajatellut -> eli kun tilanne alkaa jalkahommien jälkeen pahimmilta osin rauhoittua ja ollaan saatu enemmän treenailtua ja liikutta myös tulokset alkaa paranemaan. Vuoden ensimmäinen koe meni ehkä kokeilemisen piikkiin ja siellä tuli voitosta huolimatta hiukan kämmäiltyä. Minun ja koiran, mutta välillä kai aallonpohjiakin on oltava ja toisaalta hyvä testata uusia sääntöjä ja juttuja tutuissa kokeissa ettei isommissa tule yllätyksiä. Pääsiäisen karsinta meni hyvin, mutta seuraaminen oli surkeata. Treenejä jatkettiin sinnikkäästi ja kuun viimeinen koe meni loistavasti. Ainoastaan kämmi tunnarissa. Kahdesta jälkimmäisestä kokeesta jäi molemmista tosi hyvä olo ja kuitenkin myös uusia juttuaj harjoiteltavaksi. Eli idarin paikallaan pysyminen kun tulen uudestaan, tätä ollaan muutaman kerran otettu ja voi olla ettei enempää vaadikaan. Lisäksi enemmän liikkuria harjoituksiin, sillä Pihka ennakoi jonkun verran. Muuten vene ei nyt vuoda pahasti, mutta pientä hiottavaa on toki joissain liikkeissä. Toukokuu näyttäisi kuitenkin menevän lähinnä löhöillessä ja Pihkaa kuntouttaessa, sillä on surkeat lihakset ja ne pitää nyt saada takaisin ja tarkkailla jalan reaktiota tähän! ENITEN onnellinen olen niistä kaukoista, niiden kanssa on tullu onnistumisia ihan kisoissakin!!!

Hippu taas on tehnyt täydellisiä yllätyksiä :-) Olemme siirtyneet voittajaluokkaan ja nyt on taas otettu treenikuvioihin mukaan voittajaluokan liikkeitä, mitkä välillä oli tauolla. Hippu tavoitti kaikki asetukset, mitä huhtikuulle oli asetettu. Nyt aloitamme voittajan hiomisen ja keskitymme Hipun kanssa treenailuun toukokuussa. Yllätyksenä on tullut metallin noutaminen -> Hippu yleensäkin ottaa sitä jo suuhun :-) Toki töitä on vielä tehtäväksi, mutta vähemmän kuin oletin. Kaukot oli aika hyvin muistissa myös seisomisen osilta, kuten myös ruutu. Noudotkaan ei tunnu enää aivan niin vaikeilta kuin aikaisemmin. Hypyn lisääminen noutoon on saanut Hippuunkin vähän uutta ilmettä :-) Ja ruuudusta taitaa tulla Höppänän suosikki voittajaluokkaan!

Kaiken kaikkiaan olen molempiin koiriin valtavan tyytyväinen. Pihka alkaa pikku hiljaa palailla omalle tasolleen ja Hippu taas saavuttaa uusia virstan pylväitä hyvällä vauhdilla :-)