Kuukausi lähti treenien merkeissä liikkeelle. Tällä kerralla treenailtiin melkein vesisateettomassa säässä ja märällä nurmella, missä luonnollisesti oli "muutama" frisbeen heittäjä ja muu ulkoilija -> hyvät häiriö-treenit.
Pihkan kanssa otettiin ensin ryhmässä istuminen, missä ei ollut ongelmia. Koiruus kyllä katselee jonkun verran lintuja, mutta esim. frisbeen heittäjät ja muut ei häirinneet työtä lainkaan.
Idarissa Pihka ensin jäi seisomaan ja sitten luiskahti kesken kaiken istumaan. Ei keksitty mikä hämmennys sille tuli, koska ikinä ei ole tuommoista tapahtunut. Aloitettiin alusta ja liike meni hyvin, autoin vähän päällä istumisessa kun tuo alun virhe pyöri päässä ja halusin että onnistuu nyt varmasti.
Luoksetulon seisominen oli taas huono,  nyt on pakko ruveta tarkkaamaan sitä pallolla. Vauhti oli hyvää ja maahan meno myös, yleensä jälkempi on ollut huonompi. Ajattelin ottaa pysähdyksiä ihan lenkillä ja tarkata niitä muutenkin vähän, ettei tuota lipsumista enää tapahtuisi.
Ruudussa meni merkille hyvin ja ruutuun takanurkkaan keskelle -> hyvä. Käveleminen meni hyvin, mutta LO:n käskystä oli nytkähtänyt. Vikaksi tehtiin vielä ylimääräisiä LO:n käskytyksiä ja palkkasin sitten Pihkan ruutuun. Lopun seuraaminen ja siihen tuleminen oli myös hyvä.
Ohjattu oli ihan ok. Merkki on siinä nyt selkeästi parempi, pitää tehdä välillä vielä lisää pallopalkkoja merkin taakse. Kaarsi oikealle valtavan hyvin, mutta kapulan voisi ottaa rauhallisemmin. Tosin tätä ei juuri harkata, eli tyyli tuskin tulee muuttumaan...  Matkalla siirsi kapulaa kahdesti suussa, huomautin asiasta ja tehtiin uusi vino nouto -> meni hyvin.
Kaket meni minusta ihan hyvin. Tein tosi läheltä, missä Pihka kyllä jonkun verran vinottaa. Vinotus katoaa kun menen itse kauas, mutta sieltä en voi vaania tekniikkaa. Tänään treenattiin siis tuota liikuta tassujasi tässä järjestyksessä tekniikkaa, mikä oli ok.
Tunnari oli valtavan hyvä :) Haisteli kaikki ja palasi omalle, jonka toi moitteettomasti. Kapulat oli tällä kerralla ympyrässä. Ei tehty tämän osilta muuta. Lopuksi vielä leikittiin yhdessä.

Hippukin pääsi treenaamaan. Kerrankin oli vieraat merkit eli aloitettiin sitten ruudulla. Tehtiin nyt niin, että saatiin ekaksi onnistumisia eli matka lyhyeksi. Muutama hyvä lähetys läheltä ja siirsin lähetyksen oikeaan kohtaan -> meni ruutuun ilman ongelmaa. Hippu on niin hauska kun se laukkoo ruutuun, eikä tosiaan tarvitse miettiä onko se sisällä vai ei ;)
Liikkeestä istuminen meni kaikilla konsteilla ensin pieleen. Lopulta päätin palata ihan alkuun ja pysähdyin ja sanoin istu -> saatiin onnistuneita istumisia. Selvästi pitää harjoitella _paljon_.
Luoksetulo oli loistava! Tulee täydellä laukalla ja pysähtyy kuin seinään. LO:n käskyt pitäisi seuraavaksi ottaa mukaan, jotta saadaan tähänkin kisamaista meininkiä. Olin tosi tyytyväinen. Hippu on tavan putkiaivo, koska nyt kun se osaa luoksetulon kunnolla näyttää pysähdykset sen mielestä aina yllätävän... Eli eipä tarvoitse tässä enää miettiä ennakoimista.
Tunnari, tehtiin namilla ja meni ihan ok. HAisteli rauhassa kaikki kapulat ja merkkasi oman. Jouduin kehottamaan noutoon, koska H jäi vaan pyörimään omalle kapulalle. Varmuus puuttuu.
Kaket tehtiin läheltä ja tekniikkaa. Meni ihan ok. Enimmäkseen otin maasta seisomista, joka on nyt selvästi hanskassa ja jopa suht. hyvin. Matkaa otetaan sitten vasta huomattavasti myöhemmin.