Välistä puuttuu muutama harjoitus, mutta en ole ehtinyt päivittämään ja nyt en muista mitä niissä tapahtui...
Pihka treenasi pitkästä aikaa seuraamista, missä oli aluksi hiukan vaikeuksia lopulta kuitenkin onnistuttiin ihan kivasti. Idarin tein nyt niin, että aina asennon jälkeen tiputin nurkkaan pallon ja kun Pihka tuijotti palloa eli eteenpäin annoin sen mennä palkalle niin että itse olin jossain kohdassa idaria kävelemässä. Otin pallon pois ja seuraavalle sivulle seuraava asento ja kaikki asennot näin läpi. Tänään ei siis tuijoteltu lintuja ja asennot löytyi tosi hyvin :)
Luoksetulossa tein kahdella pallolla. Ensimmäinen seisominen oli tosi huono, enkä palkannut.Toinen seisominen onnistui ja sai palkan, käskin vielä maahan juuri ennen palloa. Hetken aikaa leikittiin kahdella pallolla seisomista ja maahanmenoa. Lopuksi otin vielä suoran luoksetulon. Ruutu meni ilman moitteen sanaa :) Menee nyt helposti takanurkkaan ja tekee hyvin. Otin muutaman ruutuun menon ja palkkasin oikean kohdan löytämisestä. Lopuksi vielä huijauskäskyjä ja harjoitteita, pysyi nykimättä paikallaan -> pitäisi olla aina vieras lo. Ohjattu oli kerrassaan vaikea. Laitoin kapulat vinoon, niin että Piillä oli suora näkymä ruutuun. Ensin meinasikin laukkoa ruutuun, mutta pysäytin ja käskin uudestaan -> meni merkille. Tästä meinasi vielä laukkoa keskimmäiselle kapulalle, mikä on Pihkalle tosi harvinaista. Seisautus käskyn jälkeen kuitenkin huomasi oikean. Tehtiin heti perään toisen kerran ja laitoin nyt pallon merkin taakse. Merkille meni hyvin ja toi pallon -> uudestaan -> koko liike ilman moitteen sanaa. Pitää nyt kuitenkin treenailla vähän eri versioita, eli että ylimääräistä on kentällä. Metallissa ei ollut vaikeuksia se meni tosi hyvin, pää heti suoraan ja luovutusasento oli hyvä. Kaket ei ongelmaa otettiin tekniikkaa läheltä ja nyt se on HYVÄ :))
Hippu treenaili seuraamista ja käännöksiä, jotka meni ihan hyvin. Hipulle pitää aika tarkkaan kertoilla mihin käännytään ja silloin se onnistuu ihan hyvin.
Istuminen liikkeestä onnistui ensimmäisellä kerralla mistä palkkasin ja ajattelin ottaa liikkeenomaisesti seuraavaksi. No eipä enää istunut, pieniä pohdintoja tästä istumattomuudesta selvästi teen jotain aina eritavalla, mutten tiedä mitä. Nyt pitää pyytää joku videoimaan Hipun istumisia ja katsoa sitten. Lopulta sain hirveillä avuilla onnistumaan. Luoksetulo meni ihan kivasti, tosin nyt oli semmoista kamalan pomppivaa laukkaa -> toisaalta helppo pysäyttää. Otin lopuksi vielä suoran luoksetulon. takelteli, en oikein tiedä miksi se on ottanut kamalasti takapakkia. Aluksi löysi jonkun muun namit maasta ja söi ne sitten rupesi puuhaan. Ruutu löytyi hyvin, mutta ei meinannut seisoa kunnolla käskystä... Tehtiin nelisen toistoa ja vikoilla meni ilman moitteen sanaa ja seisoi -> pitäisi vaan edelleen saada se ensimmäinen kerta onnistumaan. Noudot meni yllättävän hyvin. Puisella kapulalla tehtiin vain kerran, koska meni heti niin hyvin jopa palautus vauhti oli laukkaa :) Metalli taas meni hiukan heikommin, mutta omiin taitoihin nähden hyvin. Kävin muutaman kerran ottamassa vauhtia ja kolmannella kerralla liikutti kapulaa jo useita metrejä :) Teki heti saman perään, nyt vaan lisää toistoja ja palautuksia -> onnistumisia saisi tulla kisoissakin!
Kokonaisuudessaan meni ihan hyvin. Molemmille oli tarkoituksena tehdä kisamainen suoritus. Pihkalla niin tehtiinkin ja meni ihan hyvin. Hipulla sen sijaan jään liian helposti fiksaamaan juttuja. Korjailu ja tarkkailu on ihan ok., mutta ei kisamaisissa treeneissä ja niitä on nyt saatava alle ennen virallisia kisoja.