Molemmat koirat treenaili ruokatauolla kun olin kurssittamassa Raahessa ja ehtivät treenata yllättävänkin paljon :)

Pihka treenaili ensin. Seuraaminen, käännöksiä otettiin jonkun verran -> P haukkui ja kuumui eli jouduin pitkästä aikaa huomauttamaan ettei se ole oikein asiallista. Tämän jälkeen meni ok. ja näykkininnän tapaista (oli joskus valovuosia sitten) ei nyt enää edes tullut.
Idari muistin tehdä ruudun lyhyellä matkalla :) Meni ihan hyvin, tein vaihteeksi niin että laitoin käskyt vasta ihan melkein purkilla. Meni hyvin, eikä ruvennut ennakoimaan yhtään. Myös asennot meni loistavasti.
Luoksetulo oli ehkä aavistuksen pitkä, mutta vauhti hyvä. OLi sitten tehtävä seisomisia ja makuita vielä pallon kanssa ja meni sitten alkoi sujumaan Pitänee ottaa pallon kanssa asentoihin taas tarkkuutta...
Ruutu ensimmäisellä kerralla jouduin sanomaan yhden ohjauskäskyn, muuten ok. Lähetin sitten uusintoja ruutuun jolloin P meni ihan heti ja oikeaan paikkaan kaikilla kerroilla. Ensin sitä tosin hämäsi, kun olin jättänyt keskelle ne idarin merkit joille se yritti mennä. Vikalta ruudulta otin sitten seuruun, meni ok. Mutta tosiaan käskyttäjä uupui...
Ohjattu ei tuottanut vaikeuksia. Ekalla kerralla vein pallon merkin taakse -> meno merkille oli hyvä. Toisella kerralla koko liike -> ei ongelmaa :))
Metalli ei hankaluuksia. LAitoin hypyn suht. korkeaksi, mutta meni hyvin yli ja nouti. Takaisin tulo ja palautus oli loistavat heti suoraan ja pää oikeaan asentoon =)
Kaket ihan vikaksi  ja tietysti läheltä. TEhtiin useita toistoja kolmella käskyllä eli joko maahan-istu-seiso tai maahan-seiso-istu. Ensimmäisessä ei ongelmaa, toisessa oli muutamalla kerralla pieniä hankaluuksia saada se istumaan taakse. Pienellä avustuksella sekin onnistui.

Hippu aloitti hommat seuruulla ja se meni loistavasti.
Ruutu oli hankalampi, mutta sekin saatiin onnistumaan ihan helposti. Hipulle selvästi vaikeaa vieraalla paikalla...
Luoksetulo meinasi ennakoida, pitkään aikaan ei tätä ongelmaa olekaan ollut. Otin sitten suoria -> ei meinannut tulla... Jouduin huutamaan toisen kerran molemmilla kerroilla, mutta tuli ylimääräisen käskyn jälkeen vauhdilla. Pitää tarkkailla tilannetta ja treenailla.
Nouto kerrankin oli hyppy  mukana :) Eli aluksi hypättiin ja sitten noudettiin ja hypättiin. Itse nouto ei tuottanut ongelmia, mikä oli tosi mahtava juttu koska oltiin ihan vieraassa paikassa Raahessa treenaamassa. Noutoon meno oli hyvä eli hyppy ilman kapulaa, hyppääminen kapulan kanssa vaati ponnistuksia. Ensin ajattelin, että saisin vartalo-avulla ja ylimääräisellä käskyllä sen hyppäämään myös takaisin -> Hippu oli toistamieltä... Hippu kuitenkin pitää kapulaa jo hyvin, eli tein sitten hyppyjä edes takas kapulan kanssa ja naksutin aina ilmassa olemisesta. Näitä tehtiin tovi ja yritettiin sitten uudestaan -> liike onnistui -> lopetettiin.
KAukoja tehtiin lähetltä istumasta seisominen on nyt hyvin hallussa ja enemmän treeniä vaatii selkeästi maasta seisominen, muuten meni hyvin. Pitää vaan varoa ettei H kuumene liikaa -> silloin rupeaa edistämään kaikessa.