Nyt on sitten laiskoteltu oikein urakalla ja tänään oli ensimmäiset ihan kunnolliset treenit.
Pihka aloitti paikallaan makuulla, mikä meni hyvin. Pihka ei edes mennyt lonkkaasentoon, mikä oli loistavaa! Makuun jälkeen otettiin aika pitkä istuminen, ei mitään. Jätin Piin tahallaan huonoon istuma-asentoon, jos olisi saanut sen menemään maahan -> ei mitään vaikka aika oli selkeästi normia pidempi... Seuraamisessa otettiin nopeita istumisia kaikista askelnopeuksista, hitaassa käynnissä yksi jäi hiukan vajaaksi. Pihkan mielestä ei niin kovin kiva harjoitus, mutta meni kuitenkin ihan ok. Idari tehtiin vaihteeksi niin, että tiputin aina nurkalle pallon ja kun katsoi kunnolla ja suoraan sai hakea. Palautti pallon ja jatkettiin ihan normaalisti seuraavalle nurkalle. Seisominen ja istuminen mihin tämä tehtiin meni hyvin. Maahanmenossa palkkasin vaan nopeasta makuusta ja sitten seurattiin hiukan rinkiä vielä. Pallon kanssa idarin seuraaminen on paljon parempi kuin ilman palkkaa :)
Luoksetulossa tehtiin vain kaksi suoraa. Toisessa sivulle tulo oli hidas, minkä takia uusittiin. Pysähtymisiä ei tänään ollenkaan. Ruutu otettiin vain merkille ja siitä ruutuun, jossa keskelle seisomisesta palkka -> meni vaihteeksi ja kovaa :)) Ohjattu tehtiin niin, että merkin takana oli pallo. Ensimmäisellä kerralla toi pallon mulle ja toisella käskin jättää merkille. Merkille meno alkaa olemaan jo paljon parempi. Lopuksi otettiin vain merkkiä ja vain noutoa. Nyt noudettiin oikean puoleista kapulaa. Laitoin Pihkan keskikapulalle seisomaan ja siitä otettiin suoraan oikealla noutoja ja samalla tuli harkattua vaikeasta kulmasta palautus.  Metalli tehtiin kisamaisesti, mutta palkkasin pallolla hyvästä tuonnista ja istumisesta ilman että otin kapulaa pois. Nyt rupesin miettimään onko se ihan fiksua... Lopuksi vielä pari ihan tavallista. Pihka ekalla noutokerralla tiputti kapulan kun treenattiin vieraalla metallilla. Muuten meni hyvin vaikka kapula jäikin pystyasenton kun heitin sen. Tunnarissa ei mitään ongelmaa ja se otettiin vain kerran koemaisesti. Kaket, ne meidän murheenkryynit. Läheltä ne meni nyt tosi hyvin, mutta kun menin kauas unohti Pihka mitä istuminen on... Pakitti vain seisoen eikä istunut, vaikka muuten meni tosi hyvin. Kun lopulta taas hoksasi, että pitää istua -> ei ongelmaa missää.
Hippukin treenasi eli ensin otettiin hetki paikallaan makuuta, missä ei moittimista. Seuraaminen lyhyt pätkä ja käännöksiä meni hyvin. Luoksetulo ensin kisamaisesti ja meni tosi hyvin. Lopuksi suora -> sekin ok. vaikka hiukan himmasi ekalla stoppikohdalla, mutta kun käskyä ei kuulunut lisäsi hulluna vauhtia. Ei jaksettu tänään muuta...