Näemmä sitä elokuussa jaksetaankin pikkuisen treenata :) Aurinkoisessa ja lämpimässä taas, vaikka on jo elokuunloppu. Kaikissa liikkeissä oli tällä kerralla "vieras" liikkeenohjaaja käskyttämästä, mikä on meille hyvä.
Pihka teki seuraamista pitkästä aikaa ja olin yllättynyt, kun käännökset pysyi niinkin hyvin kasassa näin pitkän tauon jälkeen. Muutaman kerran piti huomauttaa vinoudesta, muuten hyvä! Luoksetulo on nyt laukkaa, mutta hidasta sellaista :( Suorana tulee hyvin ja pysäytyksillä hitaana, pitää miettiä nyt uusiksi miten se treenataan. Vaikka kai toi hidaslaukkakin on ok., koska tulee kuitenkin kaikki välit sillä samalla tempolla. Pysähdykset oli hyvät, maahankin oli parempi kuin aikoihin. Ohjattu ensin tehtiin pallomerkin takana merkki, mikä oli hyvä. Tämän jälkeen koko liike, ilman ongelmia (vasen kapula). Kulku on merkiltä kapulalle aika suoraviivaista eli ehkä sitä voisi ottaa muutaman kerran. Otti aika kovaa, mutta toi ja luovutti nätisti. Lopuksi vielä pallomerkki. Metalli aluksi oli hankaluus kun meinasi lähteä lo:n käskystä, mutta huomautuksen jälkeen meni mainiosti ja pysyi paikoillaan. Pitää siis keskittyä enemmän... Tunnnari Pihka pitkästä aikaa räpelsi... Tein nyt niin, että vaan pikaisesti koskin omaan kapulaan ja laitettiin sitten ne paikoilleen. Pihka nosti yhtä ja toi sitten vasta oman. Kapulat oli ympyrässä, ja minä en tykkää nostelusta (pienenä Pihka usein tutki kapulat nostelemalla). Otettiin siis kokeen omaisesti toisen kerran, mikä meni ok. Silti tämän päivän tunnari oli aivan liian kiireinen ei semmoinen keskittynyt kuin yleensä vaan hötäisy. Pitää katsoa johtuuko treeninpuutteesta vai mistä!
Hippu teki seuraamista erityisesti käännös ja pysähdys, kunnes ne onnistui. Ei tarvittu montaa toistoa, mutta pitää nyt opettaa ne sille kunnolla. Seuraaminen oli muuten hyvää, H on alkanut taas tiivistää seuraamista ja varmaan pysyykin tiiviinä kunnes mä taas tallon sen varpaat... Niin se aina menee tuon pikkuisen kanssa _ikävä kyllä_. Luoksetulo pysäytyksillä ja pysäytyksistä ei hajuakaan, ne pitää nyt selvästi ottaa taas mukaan treenikuvioihin... Muutama tehtiin sitten namilla ja tämän jälkeen oli ok. Ruutu meni heti eka kerralla ruutuun ihan hyvin ja laitoin maahan -> hyvin. Tehtiin menoja vielä muutama kerta ja palkkaus seisomisesta. Pitäisi tehdä enemmän kokonaisena liikkeenä. KAket läheltähän ne on yhäkin hyvät ja läheltä siis treenattiin. Hipun mielestä tekeminen oli niin valtavan hauskaa ettei olisi halunnut lainkaan lopettaa :)