Pakko ruveta treenaamaan, kesäloma alkaa olemaan hyvää vauhtia ohi. Pihkan kanssa alkukisa meni hyvin ja nyt voi iloisin mielin alkaa treenaamaan MM-kisoihin... Tällä kerralla tehtiin kuitenkin ensin harjoituksia Hipun kanssa. Aloitettiin paikallaan ololla, jossa ei ollut mitään vaikeuksia vaikka vieressä makoili iso koiruus. Tämän jälkeen siirryttiin hyppy noutoon, joka yllätyksekseni meni hyvin. H hyppi ja pomppi ja nouti hyvin ensimmäistä kertaa sain sen jopa sivulle istumaan kapulan kanssa -> vitsit olin tyytyväinen! Istuminen menee jo ilman pääapua, vaikka ei mielestäni olla edes treenattu sitä... Luoksetulo otettiin vain suora ensin, missä katseli lo:ta ihmeissään... Toisella kerralla pysätys läheltä -> onnistui hyvin ja lopuksi vielä suora. H on niin mainion näköinen kun se mennä pomppii eteenpäin. Ruutu ensimmäisellä kerralla Hippu ei edes nähnyt ruutua vaan teki miljoona mogaa eli juoksi lo:n luokse ja mun takana olevalle merkille. Menin sitten muutaman metrin lähemmäs ja meni täydellisesti. Uusi lähetys kaukaa ja meni hyvin. Paha vaan, että ensimmäinen kerta on se joka tehdään kisoissa....
Metalli yrittää jo nostaa ja pystyy myös kantamaan hiekkakentällä, vaikka suurin osa ajasta on vain kapulan pyörittelyä mua kohti. Lisää treeniä... Seuraaminen meni myös hyvin, kuten aina. Nyt harjoitellaan vaan niitä askelia.
Pihkakin pääsi treenaamaan ja sen mielestä vasta hauskaa olikin, vaikka musta ei ;) Ensin otettiin metallia, missä Katja muistutti mua päästä ja liike meni hyvin luovutus ehkä jopa paremmin kun mun pää on suorassa. Pitää yrittää jatkossa muistaa. Tämä taitaa koskea kaikkia noutoja. Tunnarissa ei myöskään ollut ongelmia. Tosin meni ekana oman kapulan ohi haisteli muut ja palasi ottamaan oikean. Olisi ehkä voinut ottaa sen heti... Ruutua  otettiin aika paljon ja merkkiä myös. Lähinnä testailin meneekö kovasta äänestä maahan, mutta ei ainakana treeneissä vaan jäi joka kerta seisomaan -> hyvä. Luoksetulo otettiin palloilla ja tehtiin vaikka millaisia versioita. Tämäkin on varmaan Pihkan mielestä vaan kiva peli, no tänään peli myös onnistui.
Sää oli aurinkoinen ja kylmä, joten treenit jäi sitten tähän...