Olisi pitänyt uskoa väsyneenä ei kannata treenata... Mentiin siis kuitenkin treenaamaan, ilman suunnitelmaa päätä tai häntää -> älykästä.
Pihka otti idarin, mikä meni loistavasti. Nyt onnistuu myös seuraaminen ja liikkeelle lähtö ilman hankaluuksia. Jätettiin maahan meno kokonaan tekemättä ja lo käskytti -> P ei hidastellut :)
Luoksetulo otettiin vain suorana ja pa. oli suora :)
Ruutu oli aluksi hankala (merkki oli vasten aurinkoa), koska P meinasi jatkaa matkaa merkiltä aina idarin törpöille. Pysähtyi kuitenkin käskystä ja oli sen 2 m säteellä. Itse ruutuun menossa ei ole ongelmaa, meni suht. taakse ja jätin seisomaan -> palkka tästä :) Lopuksi sai juoksennella vapaasti ruutuun ja laitoin pitkän seisomisen jälkeen maahan ja otin lopun. Seuraamiseen tulo ei ole niin hyvä kuin voisi olla, eli sitä pitää nyt ottaa valtavasti.
Metallia nakeltiin tasamaalla ja minä keskityin olemaan suorassa, itse asiassa se palauttaa kapulan silloin paremmin ja suorempaan kun en painosta sitä... Pitää katsella jos tekisi samat paikallaanoloissa ;)
KAket otettiin nyt niin, että olin itse kaukana ja Katja naksutti oikeista asennoista. Lähinnä tehtiin maahanmenoa, mikä vaatii että mulla on vielä palkka näkyvissä jolloin menee hyvin. Istuminen taas tuottaa ongelmia kun palkataan naksusta pallolla... Tietty voisi ehkä ottaa naksulla namiin, eikä palloon. Kuitenkin ne on nyt edistyneet ja pitää jankata ihan joka treenikerralla.
Seuraamista otettiin myös lähinnä istumisen paikkaa aavistus takaisin eteen ja nopeaa istumista.
Hippu otti vain ruudun kertaa n. Meni kaikilla kerroilla hyvin ruutuun ja seisoi siellä missä halusin. Yhdellä kerralla kyllä istui ruutuun... JA toki tehtiin paikallaan makuu, missä ensimmäistä kertaa menin Iikin taakse. Ei ongelmaa, pää kääntyi muuten pysyi paikoillaan.