Hipulla alkoi KAS:n tokotreenit tällä viikolla, aiheena oli istuminen. Mikä ei mennyt ihan kamalan loistavasti... Koira istuu, mutta mun avulla. Tosin treeneissä se onnistui istumaan ilman apua mutta hitaasti. Pitäisi ehdottomasti treenata enemmän... Muissa asennoissa sillä ei ongelmaa ole, vaan tämä istuminen.
Lisäksi otettiin luoksetuloa ja pitkästä aikaa hallilla sen tekeminen oli vaikeaa. Matkalle tuli mutkia huolestuttavista ihmisistä ja muusta. Menee varmaan aikaa ennenkuin H tottuu taas tuohon hallinmeteliin ja ahtauteen.
Noutoa otettiin tasamaalla ja nyt H onnistui kahdesti luovuttamisessa ja saikin siitä erikoispalkkaa ja paljon :) Tosi hienoa, että alkaa pikkuhiljaa edistymään. Metalli taas otti hallilla takapakkia, meni kapulalle ja päädyin naksumaan sille vaan menosta ja kapulaan koskemisesta. Yhdessä vaiheessa kaivoi kuoppaa kapulan alle ja pyöritteli eteenpäin.
Ruutu meni loistavasti, tosin Hipetuinen meinasi päästä hengestään kun yksi ryhmän toinen koira tuli aika pahannäkäisesti meitä kohti. H ei onneksi varmaan edes tajunnut tilannetta, mistä itse olin jo ihan paniikissa. Kehuin sitten syliin ottamisen jälkeen vaan paljon ja tehtiin ruutu heti perään -> ei ongelmaa irtoamisessa tai muussa. Meni maahan hyvin ja teki muutkin osiot hyvin. Tai no se lopun seuraaminen vaati itseasiassa kaksi käskyä, mutta sitähän me ei hirmuisesti olla edes tehty.
Kaket meni hyvin. Otin jopa välimatkaa ja leikittiin samalla putkella. Hipun mielestä oli ihan hassua mennä kesken tekemisen putkeen ;) Kaikki asennot vaihtui hyvin, mutta aikamoista hyppy pomppua se kyllä on.