Sopivasti syyslomalla tuli lunta... Eli yritimme sunnuntaina mennä hallille treenaamaan, mutta sen ollessa varattu siirryimme markettien pihalle. Aurongonvalossa olikin kiva treenata, tosin Pihka aivan selvästi paleli syksyn ekoilla kunnon pakkasilla (-10). Treenit vedettiin kuitenkin läpi...
Seuraaminen oli hävyttömän huonoa, istui kyllä ok. mutta teki paljon vinoja pa:ja sekä vinotti ja oli kaukana muutenkin. Mahtoikohan johtua kylmästä?  Pitää nyt harjoitella tuommoisia asioita, kun ne nyt ei yleensä ole ihan tässä mittakaavassa ongelma.
Idari ei ongelmia, asennot löytyy tosi liukkaasti ja oikein. Seuraaminen voisi olla aavistuksen parempaa, mutta olin kuitenkin ihan tyytyväinen.
Luoksetulo meni ihan liukasteluksi. Kokeilin vaihteeksi äänikäskyä myös seisomiseen ja ei ole hyvä. Pysähtymiset venyi, koska oli huippu liukasta. Tehtiin sitten täpäköitä pysähtymisiä vielä pallolla, mutta ei tainnut olla ihan viisasta...
Ruutu meni merkille ok. Merkki on nyt ollut parempi, kun on tehty pallon kanssa taas eli tuo vanha konsti on ehkä paras... Merkkiä pitäisi muutenkin treenata enemmän! Merkin jälkeen meni idariin, mikä oli merkin takana. Mahtoikohan johtua auringosta? Lopulta meni ihan hyvin ja vauhdilla ruutuun kun hahmotti missä on. Olin aika yllättynyt tästä virheestä, joka kuitenkin saatiin helposti korjattua :) Ruudun loppuosaa ei otettu vaan palkkasin ruutuun seisomisesta.
Ohjattu meni tosi hyvin :) Myös luovutus.
Metalli, luovutustreenejä ehdottomasti lisää. Menee nyt taakse ja vinoon -> vanhat virheet tulleet takaisin kun ei olla keskitytty! Lisäksi voisi ottaa metallin paljon reippaammin.
Tunnari, ei mitään erikoista vaikka tehtiin tosi monella tavalla... Löytää helposti oman ja käyttää taas vaan nenua etsimiseen -> täydellistä :)
Kaket, meidän entinen heikkous, taitaa olla nykyinen vahvuus :) Meni tosi hyvin ja palkkasin sitten oikeista liikeradoista vielä pallolla.
Kylmiin treeneihin olin tosi tyytyväinen :))