Pitkästä aikaa treenejä Pihkalle, ei kylläkään kunnollisia sillä sade oli kova ja sää inha (siis minun mielestäni).
Seuraamista otettiin kuitenkin suhteellisen pitkä pätkä ja nyt keskityttiin vain siihen, että koira on riittävän lähellä. Ongelmahan on tullut vasta ihan joku aika sitten, joten pitää kelailla ja miettiä mitä on tehty eritavalla kuin ennen. Heti tulee mieleen, että on palkattu tietyistä asioista pallolla -> oliskohan tullut tehtyä huomaamatta liikaa pallon kanssa? Lähellä oleminen onnistui ihan hyvin.
Idari tehtiin ilman törppöjä ja palkkaa sai heti oikeasta asennosta :) Meni hyvin, otettiin myös liikkeenä ja siinäkään mikään ei tuottanut ongelmaa.
Luoksetulo oli huono idea ottaa luoksetuloa asfaltilla... Joskus voisi käyttää järkeään, vauhti oli kyllä hyvä mutta pysähdykset ei niin hyviä. Pihka ei siis tykännyt märästä asfaltista lainkaan, otettiin sitten nurtsilla vielä luoksetulo ja saatiin hyviä pysähdyksiä. Oli hiukan vaikeuksia saada koira luoksetulossa asfaltilla maahan, reagoi käskyyn heti muttei mennyt maahan. Onnistui tämäkin sitten nurtsilla.
Ohjattu ole meidän murheen kryyni. En tiedä tekikö sade vai valota vai alusta, mutta toistuvista yrityksistä huolimatta oikean puoleista kapulaa ei löytynyt. Lopulta kävin auttamassa ja kapula löytyi, tämän jälkeen uusinta ja meni hyvin. Lisäksi otettiin muutama merkki.
Treenien jälkeen oltiin kyllä niin märkiä...