Lisää treenejä Pihkalle, liikkeitä sikin sokin jäsjestyksessä.
Seuraamista otettiin ihan käskytetysti, ja nyt meni hyvin. Oli riittävän lähellä ja pysyi käännöksissä ja askelissa hyvin mukana. Juoksussa vinotti hiukan, joten juoksua otettiin sitten namin kanssa lisää ja saatiin vinotuskin korjattua.
Luoksetulo meni hyvin, siinä ei nyt ole erityistä mainitsemista.
Idari muutama ylimääräinen sivu seurautettiin, mutta itse asennot erotti ja suoritti helposti ja oikein. Pihkalla on tästä kyllä kamala kaava mielessään, merkkien jälkeen se melkein kääntyy jo itse vaikka minä en kääntyisi. Ehkä muutama merkin ohitus ja kiertokaan ei olisi pahasta :)
Ruutu ihmeellistä, hiekalla Pihka valui ulos ruudusta :-0? Ylimääräinen käsky ja koira oli kohdillaan. Otettiin kuitenkin uudestaan ja meni keskelle useaan kertaan. Lopun seuraamista otettiin avustavalla käskyllä nyt lisää. Tahtoo jäädä niin kauas, mutta toi käsky on tuntunut auttavan...
Ohjattu ei mitään kummallista, menee nätisti minne pyydetään nyt jopa merkille :)
Tunnari ilmeisesti tuulen takia haisteli hirmuisen kauan (ulkona oli siis aivan hillitön myrskytuuli, hyvä kun mun kokoinen ihminen pystyssä pysyi...) ja toi yhden kerran väärän. Meni uudestaan ja oikea. Tehtiin toistamiseen, milloin haisteli varmana minuutti tolkulla, mutta löysi oikean. Kummallista tämän kohdilta, mutta kerrankos sitä virheitä sattuu?
Metalli oli todella hyvä, otti nätisti, luovutti vielä kauniimmin, joten ei tehty kuin kerran ja kamalalla palkalla.
Kaket taas vikoina, ja olin tyytyväinen. Tehtiin läheltä ja kaukaa. Jättipalkka niistä maahanmenoista kun toinenkin takajalka pysyi paikoillaan. Piille on hankalaa pitää molempia takajalkoja paikoillaan kun menee maahan, yleensä toinen liikkuu ihan vähän. En ole varma voiko tästä edes enää päästä eroon.

Lopuksi tehtiin merkkiä ja palkkasin vain kun oli ihan nenu mun nenua kohti. Sujui jo paremmin kuin viimeksi ja menee jo liikkeissäkin helpommin näin, vaikka on treenattu vasta muutama kerta. Olin ihan tyytyväinen ja palkkasin uudella polskilelulla :) Maahanmenosta harjoittelimme pään maahan laittamista, mutta tuntuu tosi vaikealta opettaa tommoinen kun Pii ei halua laittaa päätä maahan. Kokeilin houkuttelua ja pakkoa, ehkä pitää kotona ruveta naksumaan pään maahanlaittamisesta ja sitten yhdistää siihen käsky ja sitä kautta tehdä uusi paikallaan olo. Mutta mennee ensi vuoden ja kesän heiniksi tämä.