Tämän vuoden tavoitteet on oikeastaan nyt jo saavutettu, Pihka palleroisen kanssa tavoitimme MM-2 tittelin tokossa. Hassua kyllä, itse en tähän oikein uskonut nyt pikku hiljaa alkaa olemaan takaraivossa. Me tosiaan ollaan hyvä ja toimiva pari :)

Paikallaanoloista Pihka ei saanut täysiä pisteitä, muistaakseni istumisesta 10, 10 ja 9,5 -> hyvin. Mutta makuu sitten hiukan vähemmän. Nyt olen ajatellut opettaa sen makaamaan pää koko ajan maassa, jotta nämäkin pisteet saadaan kurottua kiinni.

Seuraamisessa Pihka tuntui tosi iloiselta, mutta yksi perusasento oli H_I_D_A_S eli tätä pitää treenata PM:n vielä. Iloisuudesta huolimatta Pihka piti paikan tosi hyvin, mutta omasta mielestä oli aavistuksen kaukana.

Idari jännitti ihan kamalasti. Istumisessa meillä on ollut ongelmia ja se oli kaikista painostavimmassa paikassa eli tosi lähellä kehää ja siinä oli valtavasti ihmisiä. Päädyin tekemään selkeän pääavun, mikä kannatti sillä koiruus nasahti nätisti istumaan ja jökötti siinä hyvin. Muuten meni minusta hyvin.

Luoksetulo vauhtia oli ja pysähdykset oli Pihkaksi ihan ok. Ehkä ne meidän treenit on tuottaneet tulosta? Sillä ei tuntunut itsestä pahalta niinkuin yleensä.

Ruutu ei tuottanut Pihkalle ongelmia :) Meni nätisti merkille ja ruutuun sekä siellä maahan. Käytin aika kovaa ääntä, koska pelkäsin ettei sitä flunssan takia tule ollenkaan yritin kuitenkin olla kuulostamatta vihaiselta. Seuraamiseen olisi voinut tulla aavistuksen nätimme, meni hiukan ohi ja palasi siitä oikeaan asentoon ja seuraamaan. Huomattavaa oli, että seuraamista oli erittäin lyhyt matka. Melkein heti kun koira oli sivulla tuli käsky pysähtyä...

Ohjattu, ilmeisen täydellinen koska saimme kaikilta tuomareilta 10 :D Oikeasti oli hyvä!

Metalli, Pihkaksi hyvä. Pää oli heti sivulle tullessa oikeassa asennossa vaikkakin se sivulle istuminen oli hidas. Hypyt oli hyvät molempiin suuntiin, mutta kapulan otto hiukan hidasta. PM:n voisi treenata tätä lisää...

Tunnari, meni kyllä sydän kurkkuun... Pihka epätyypilliseen tapaansa juoksi kapuloiden ohi! Palasi kuitenkin kapuloille haisteli ja työskenteli kauniisti ja toi oman. Erityisen hyvää kaikissa noudoissa oli se, että Pihkan peppu pysyi maassa luovutuksissa ja muistin itse toimia rauhallisesti kun otin kapulaa

Kaket, näitä kyllä kannatti treenata :) Pihka teki kaikki asennot loistavasti ja takajalat pysyi kauniisti paikoillaan. Olin valtavan tyytyväinen, että kaukojen kaikki asennonvaihdot (myös se vaikea seiso-istu) toimivat moitteettomasti tuommoisessa tilanteessa ja paineessa.

Pihka on tosi ihmeellinen pikkuotus. Marraskuun loput treenit mahtavat mennä PM:n treenatessa, mutta tuskin muutetaan kamalasti mitään kun nämä meni näin hyvin!