Kunnon treenit sitten lopulta pitkän mietinnän jälkeen, eli tehtiin kaikki liikkeet putkeen ja mietittiin ja palkkailin välillä.
Seuraaminen oli nyt aika ok. Istumiset oli aluksi hitaat ja askeleiden pa:t, mutta kun tekee useamman sarjan niin menee hyvin. Juoksussa oli nyt kuitenkin lähellä ja täyskäännökset meni hyvin. Mietittiin sitten käännöksiä, kun minä teen pysähtymällä kääntymiset. Pitäiskö kuitenkin tehdä loivat mutkat? Loivat on ulospäin paremman näköiset, mutta Pihka tulee niissä mukana huonommin. Pitää katsella videoilta kuinka muut tekee ja miettiä sitten lisää. Pysähtyminen vaan on ainoa tapa millä sen mutkan saa olemaan se 90 astetta... Idari ensin meni ihan hassusti, eli seisominen oli huono ja sitten istuminen jäi vajaaksi -> yllättävää! Pihka jäi siis kiikkumaan siihen seisomisen ja istumisen välille. Asennot meni aika lähelle nurkkia, mutta voisko johtua siitä? Otettiin uudestaan ja nyt meni tosi hyvin! Seisominen, seuraaminen, istuminen ja makuu kaikki osiot onnistui vaihteeksi kympillä :) Luoksetulo ei ollut yhtä hyvä kuin viimeksi, mutta mukiin menevä kuitenkin. Vauhti kokonaisuudessaan oli hyvä, mutta seisahtuminen ei riittävän täpäkkä! Yllättävää kuitenkin, että maahanmeno oli tällä kerralla täpäkämpi! Ruutu meni hyvin, paitsi merkille meni hitaasti. Niinpä tehtiin merkki ja suorilta ruutuun. Ei toimi Pihkalle, koska alkaa kiemurtamaan merkille niin omituisesti. Palattiin siis vanhaan mitä nyt pitää vahvistaa eli pallo merkin takana. Näitä muutama ja kun vauhti oli hyvä myös ruutuun. Ruudussa treenattiin vaihteeksi paikkaa mihin haluan, mutta se ei vaatinut kuin muutaman kerran muistuttelun ja paikka löytyi hyvin.
Ohjattu merkin taakse laitettiin heti pallo, mutta vesipullon unohdin. Kapulan takana oli kuitenkin aika hyvin putken suu ;) Merkille meni ok., mutta ei huomannut palloa :) Lopulta huomasi ja sitten jatkettiin jo kapulalle. Otto oli nyt nätimpi kuin viimeksi. Ainoa miinus on varmaan se hidas viereen istuminen, kun Pihka alkaa asettamaan itseään istumaan jo siinä vaiheessa kun kääntyy jolloin kääntyminen on hidasta. Pitää miettiä ratkaisua. Tunnari meni loistavasti :) KApulat ympyrässä ja kapuloita ylimääräisiä ei mitään ongelmaa ja luovutus on tässä ehdottomasti noudoista paras :) Kaket täydellinen setti! Muutama kikka kolmonen keksittiin treeneissä :) ja niitä pitää kajaanissa kokeilla jos saisi samanlaisen setin sielläkin. Pihka teki toistuvasti kaikki aivan täydellisesti tällä keinolla!