Meno näyttää muuttuvan villiksi, kun treenaamassa vaan käydään =)
Tehtiin liikkeitä erijärjestyksessä ja paloina osin. Aloitettiin metallilla, mikä meni niin täydellisesti ettei sitä jääty sen enempää miettimään. Minulle noottia pään liian varhaisesta kääntämisestä alas... Luoksetulo oli aavistuksen parempi kuin eilen, mutta pysähdykset ei silti olleet täpäkät. Varsinkin kun ne hallissa voisi tehdä hyvin. Muutama eteenlähetys ja luoksetulo erilaisin versioin pallon kanssa uudestaan. Pysähdykset saatiin hyviksi, mutta vauhtihan hiukan laski. Tosin vain hitaammaksi laukaksi, joka vieläkin on aika kovaa. Pohdittiin ja päädyttiin treenaamaan luoksetuloa nyt kahdella pallolla. Eilisestä oli selvästi parantunut luoksetulon loppuosa! Ruutu merkille pallo ja näin taas vauhdikas merkki, josta ruutuun lähetys. Näitä tehtiin muutama ja loppuosaan ei sitten kiinnitetty huomiota, ehkä sen vuoro on huomenna? Molemmat osuudet kuitenkin onnistui, eli merkille ja ruudulle saatiin näin yhtä kovat vauhdit! Ohjattu merkille pallo, mutta silti huono merkki. Testailtiin erilaisia tapoja mennä merkille, mutta sitten todettiin ettei kannata muuttaa kun tuo pallo merkin takana on kerran hyväksi todettu ja toimii. En halua merkille leijailua yhtään!
Tunnari vauhti oli hitaampi kuin eilen, mutta selkeä laukka ja mitään vaikeutta tai ongelmaa ei missään kohdassa ole :) Kaket oli hyvät, nyt sillä eilen aloitetulla kikkakolmosella tehtiin kaukoja. Satsissa tulee nyt liikkumista muutamia senttejä, mutta olen taas lähellä. Pitää pian siirtyä kauemmas ja katsoa toimiiko vieläkin. Toisaalta nämä nyt ei enää ole semmoinen ongelma mihin kamalasti kannattaisi keskittyä esim. istuminen on usein ryhditön, mutta tuskin kannattaa välittää kun tekniikka on tätä luokkaa :)

Mietittiin sitten vielä treenien päätteeksi kaikenlaista ja todettiin ettei Pihka aikoihin ole ollut näin varma ja tasainen pitkiä aikoja, mistä olen enemmän kuin tyytyväinen. Asia tosiaan on näin ja treeneissäkin virheitä tulee hirmuisen harvoin. Enemmän itse toivoisin häiriötreenejä ja muuta sellaista mitä maailmalla on. Lopuksi vielä mietittiin SM:ä, miksei siellä koskaan tule onnistumisia? Siihenkin keksittiin muutamia syitä ja keinoja parantaa sitä eli kesällä uusia tuulia treeneihin ;)