Pihkan kanssa karsinnoissa ja meni ihan TOSI huonosti.
Paikallaan olot oli molemmat 10 ja nyt pää hommeli on jollain tasolla mennyt jakeluun tai sitten koira oli vain megalomaanisen väsynyt. Mikä nyt on ainakin positiivista.

Me olimme numero 1, mitä olin illan juhlien takia jo hiljaa mielessäni toivonut vaan enpä toivo enää. Kehä tuntui tosi takkuiselta ja siellä oli inha olla ei yhtään kivaa kuin aikaisemmin. Oikeastaan tunne tuli kyllä vasta seuruun jälkeen, joka oli totaalinen fiasko. Eli Pihka tuijotti kaikkia merkkejä, eikä suostunut edes suorilla tulemaan niiden lähelle vaan teki semmoiset u-kiemurat aina niiden kohdille. Erittäin kivaa :( ja vielä kun ei suostunut tulemaan maton ja lattian rajalle, niin arvatenkin mitään järkevää eo saatu tässä liikkeessä aikaan.
Idarin asennot oli hyvät ja tein pääkkösen, mutta seuruu ei yhäkään ole mun mieleen... Luoksetulo oli minusta ihan hyvä Pihkaksi, ehkä seisominen ja alun vauhti olisi voineet olla parempia.
Ruutu (10) meni hyvin ja matosta huolimatta pysyi sisällä, tämä oli ehdottomasti päivän paras homma ja eipä tätäkään tarvitse enää miettiä. Ruotsin jälkeen jäi pieni ajatus päähän, mutta turhaan ja olen siitä tosi iloinen :)
Ohjattu (9,5), ihan hyvä. Merkille olisi voinut antaa mennä hiukan pidemmälle, muuten otti tosi nätisti. Vaikka pelkäsin, että liukuu yli matolta kun kääntyi vauhdissa.
Metalli meni tosi hienosti (10). Pää pysyi ylhäällä ja kaikki osaset oli paikoillaan, vaikka aika vähän on treenattu kylmyyden takia kokonaisuutena.
Tunnari 0, enkä käsitä mistä johtuen! Selailin vanhoja kaavakkeita ja yhden kerran on aikaisemmin ollut 0 kisoissa eli helsingin PM:ssä 2004. Meni kovalla vauhdilla, vaikka menee yleensä aina ja nappasi vaan yhden haistelematta ihan käsittätöntä. Pitää nyt treenailla, jokaisena treenikertana tämä ja melkein oikeastaan joka päivä voisi pihalla tehdä kerran...
Kaket (7½) oli vielä kummemmat... Ensin meinasi karata, mutta tätä ei ilmeisesti laskettu mukaan. Itse luulin, automaattisesti tässä vaiheessa olevan 0 -> ei pidä luulla mitään... Pihka oli täysin korvaton, asennot kyllä löytyi mutta lievällä vittuuntuneella huomautuksella ja muutamalla lisäkäskyllä. Asennot itsessään näytti kauempaa olevan hyvät ja ilmeisesti olivatkin ihan ok. pisteistä päätellen. Itse olisin voinut nylkeä koiran siihen paikkaan.

Mentiin sitten lopuksi vielä ostoksille Pihkan kanssa ja niinpä P sai kaikkea uutta Turun näytelmistä ja tarvetta niille sillä ainakin oli. Tosi yllättävää, että Piiperoinen sai kuitenkin I ja sijoittui 6:ksi. Pisteitä siis 262 p ja EVL I, ihme en kyllä olisi kaukojen perusteella ansainnut kuin ehkä jotain muuta.