Kisat meni ihan putkeen, kun itselläkin oli parempi olo ja vähemmän kiire eteenpäin =)
Paikallaanolot oli molemmat 10, vaikka itsellä meinasi mennä sormi suuhun kun LO tuli väärästä suunnasta. Pitänee siis harjoitella tämmöisiäkin eikä vaan tiukasti sitä yhtä ja tiettyä kaavaa.
Seuraamiseen en itse ollut vieläkään tyytyväinen 9, koira loittonee yhä, mutta nyt muuten ok. juoksussa kaikista pahin toi loittoneminen. Täyskäännökset alkaa kuitenkin olla kunnossa ja tällä kerralla myös pa:t oli hyvät.
Idari 10, ei juuri mitään, tosin käytin pääkköstä kun vaikutti siltä ettei ehkä istukaan...
Luoksetulo 10 ihan hyvä kaikkineen Pihkaksi ja erityisesti näillä treeneillä, mitä aneemisen vähän on pakkasten takia ollutkin!
Ruutu 10 ei kummallisuuksia, Piin mielestä varmaan hauskin liike koko sarjassa =)
Ohjattu 10 eli sama linja jatkui, kapulan otto on vieläkin aika vauhdikas. Pihka ei kuitenkaan syösky vaan koppaa kapulan vauhdista ja pa oli hyvä, nyt ei myöskään pureskellut kapulaa mitä jossain treeneissä on ollut.
Metalli 10, pään olisi voinut nostaa aavistuksen nopeammin. Huomasin, että olin itse liian lähellä hyppyä :( eli siihenkin pitää nyt kiinnittää huomiota!
Tunnari 9 en keksi miksi, minusta oli vaihteeksi hyvä =) Alussa hiukan sählinkiä, koska lo meinasi ottaa kapulan liian aikaisin.
Kaket 10 meni hyvin ja liikesarja pelasi taas kunnolla ja ekoilla käskyillä liikuttiin reippaasti kuten pitääkin.
Saatiin siis 314 p. ja CaCIOB eli tyytyväinen voi olla Pieksämäen reissuun. Pakkasta on taas alkavan viikon kunniaksi yli 20 astetta eli meillä jää nyt treenit taukoilemaan, kunnes pakkaset laskee ettei Pihkan tarvitse palella.