Oltiin taas edes vähän ahkeria...
Illalla siis sisällä ja ulkona pieniä pätkiä seuraamista ja pa:n tarkastelua, mikä kyllä oli taas suora. Leikittiin myös istumista ja sen jälkeen otettiin pa:t -> meni huippu nopeasti.

Ulkona tehtiin pensaan ympärillä myös idaria ihan normaalisti ja se meni ihan hyvin. Asennoissa ei ollut ongelmia eikä muutakaan kummallista. Nyt kun ei ollut merkkejä niin seuraaminenkin oli parempaa kuin pitkään aikaan.

Luoksetulo otettiin pari kertaa suorana ja oli yllättävän hidas, mutta ei tehty muuta kun ihmettelin koko koiraa. Toinen kerta oli kuitenkin ihan ok. Kaukot oli myös ihan ok. ja meni niitä nyt hyvin.

Kokonaisuudessaan oli tosi iloinen, mutta ihan kiva treenattava. Nyt pitäisi varmaan jaksaa taas ottaa liikkeitä enemmän kokonaisempina, mutta vkl ainakin sitten voi ihan hyvillä mielin sen tehdä :) Treenatessa kokeilin nyt etten palkkaile juuri palloilla tai leluilla vaan niillä mitä kehässä on käytettävissä ja se on tosi ok. Vaikka näin on treenattu ennenkin niin ehkä sitä pitää välillä tehdä ihan ajatuksen kanssa.