Videoitu edestä ja takaa sekä treenattu paljon, joukkoon mahtuu yksi luppopäivä kun olin kipeänä enkä jaksanut mennä treenaamaan.

Kaikki näyttäisi olevan liiankin hyvin, eli harvoin tulee epäonnistumisia. Muutamaa pientäjuttua yritän vielä hioa paremmaksi ja sitten ollaankin jo valmiita reissuun...
Eilen tehtiin leikkitreeniä pihalla ja liikkeitä aivan sekalaisessa järjestyksessä. Seuraamisella kuitenkin aloitettiin ja otettiin sitä remmissä. Meni muuten hyvin, mutta pensaat pikkuisen haittasi -> niitä ei onneksi ole kisoissa :) P oli suora ja piti koko ajan kontaktia tosi kauniisti, istuen kaikki kohdat myös nopeasti. Jospa se kisoissakin menis näin... Metalli noutoa tehtiin pihalla pitkään ja treenattiin erityisesti palautuksia, sillä nyt kapulan otoissa ei ole ollut mitään vikaa. Olin ihan tyytyväinen, vaikka alkuun olikin hypyn hahmotusvaikeuksia. Tehtiin hyppy nimittäin pihalla olevista istuimusta ja laudasta, mutta kun tajusi että on tosiaan hyppy -> ei ongelmaa :) Viikonloppuna yritän ehtiä rakentamaan ihan oikean hyppyesteen... Heittelin sikin sokin puista ja metallia, molemmissa ottaminen ok. ja lopulta myös se perusasento saatiin kondikseen.
Ruutu (piha ei kyllä ole riittävän pitkä), eli suht. lyhyellä matkalla vaihteeksi sekä sitten pienellä ruudulla. Enemmän keskityttiin merkkiin ja sinne pysähtymiseen, mikä meni tällä kerralla alusta asti hyvin. Sen sijaan loppu, jota ei pitänyt tänään tehdä meni hiukan vinksalleen ja sitä tehtiin sitten ihan lelun kanssa. Lelutreenin jälkeen "oikea" ja onnistui tosi hienosti. Tässä vaiheessa Pihka oli aika innoissaan hommista. Ohjattu päätettiin ottaa seuraavaksi ja merkkiä jouduttiin nyt ottamaan useamman kerran. Tein sekä kiertoja, että palloja merkin takan. Lopulta meni ja pysähtyi merkille siten kuin halusin ja haetin vasemman kapulan, missä ei ollut ongelmia. Aavistuksen nopeampia voisi olla sivulle istumiset, ja niitä treenattiin vielä myöhemmin lisää. Kaket ei tänään olleet valtavan hankalat, sillä tein ensin toistoja halon kanssa -> sain liikuttamaan jalkoja kunnolla taaksepäin istumisessa. Näitä vahvistuksia pitää tehdä enemmän siten, että itse olen tosi kaukana. Tämän jälkeen koko satsi kisan järkässä ja meni mahtavan hyvin :) Nämä alkaa taas toimimaan, siistiä!! Luoksetulo tehtiin kahteen kertaan suorana, en nyt ottanut pysäytyksiä liikkeeseen mukaan ollenkaan. Mukava välillä näinkin päin, ja pysäytykset on nyt aiemmissa treeneissä olleet luksusluokkaa. Tunnari tehtiin kahteen otteeseen, nyt en ole koskaan treeneissä tehnyt laittomuuksia ja silti on mennyt loistavasti. Tänään tosin joutui jostain syystä haistelemaan, mitä harvoin saadaan treeneissä aikaiseksi ja pitäisi tehdäkin enemmän. Niinpä kun haistelukierros lopulta tuotti tulosta olin tosi tyytyväinen. Tehtiin sekä ympyrässä, että kahdessa jonossa.

Ihan vikaksi vielä leikittiin kaikilla pihan merkeillä ja kapuloilla. Näin tuli lopuksi myös hyviä ohjatun palautuksia, ilman sen kummempia mietintöjä. Varmistelin ne kuntoon ja sanoin seuraa kun oli lähellä. Lopuksi vielä paljon erilaisia kääntymisiä sivulle kapula kanssa ja päälle kapulaleikkejä :) Nyt on treenien jälkeen ollut monena päivänä aika tyytyväinen olo, mitään ei kamalasti tarvitse muuttaa ja mikään ei ole pielessä -> siistiä lähteä reissuun =)