Kisojen jälkeen innostuttiin vielä treenaamaan Pihkan kanssa.

Aloitettiin metallilla, kun se kerran sattui olemaan paikoillaan. Kokeilin nyt keskikokoista ja isoa kapulaa, iso sopii paremmin ja Pihka noutaa ja tekee jutut sen kanssa siistimmin eli ei tarvitse totakaan enää pohtia. Huomasin myös, että ensimmäinen suoritus oli paras. Tämän jälkeen teki enemmän päänkääntöä ja otti kapulaa huonommin. Onneksi kisoissa on vaan se yksi suoritus, mutta pitää nyt miettiä ja treenata paljon tätä liikettä ja siinö erityisesti ottoja ja palautuksia. Tästä jatkettiin sitten ihan kisamaisesti ja tehtiin EM-kisat epävirallisesti ;)

Seuraaminen oli jopa yllättävän hyvää, vain yksi perusasento meni vinksalleen. Yllättävää kyllä tuntui myös itsestä kivalta tämän päivän seuraaminen :) Luoksetulo oli melko hidas, mutta pysähdykset taas täydelliset. Tämä liike on kyllä semmoista tasapainottelua, mutta nyt se olisi ihan hyvä. Vauhti voisi pysyä tämmöisenä ja silloin pysähdyksetkin olisi justiinsa. Ohjattu hyvin ja nyt jopa merkkitreenit on alkaneet taas tuottaa tulosta :) Lopussa autoin nopeammin sivulle, koska tuo on nyt musta meidön "heikkokohta". Työtapaturma kävi myös, sillä Pihka luuli että olin ottanut kapulasta kiinni vaikka en ollut ehtinyt ja kapula kenttään. Tehtiin sitten muutama pidä ja pidä harjoitus, ja pitihän se taas vaikka otin kapulan laipoista kiinni. Hyvä, että tämä tuli nyt eikä kisoissa :) Idari meni taas vähän sinnepäin :(  Seuraaminen on tosi huonoa tässä, ja samoin istuminen. Se pitää varmaan kisoissa varmistaa pääkkösellä ja ajattelin kokeilla yhtä pikkujuttua tohon seuraamiseen. Kokeilen kerran ennen kisoja, ja jos ok. niin varmaan teen EM:ssä. Jos menee huonosti niin ei voi mitään...KAket meni hyvin, mutta ensimmäisellä kerralla ei noussut seisomaan vaan istumaan. Pitää nyt treenata tuo vielä kuntoon ja katsella miltä sitten näyttää. Asennonvaihdot on kuitenkin tosi täydelliset, vielä muutama halkotreeni ennen kisoja ja sitten voi vaan jännitella ;) Tunnari meni periaatteessa ihan ok. Ei apuja taaskaan ja puhtailla kapuloilla, meni kapuloille hyvin ja merkkasi heti oman. Poikkeuksellisesti ei kuitenkaan ottanut sitä heti vaan haisteli kaikki kapulat ja otti vasta kun palasi toisen kerran ko. kapulalle otti ja palautti hyvin. Ruutu oli pikkuisen merkillinen... Alun merkki nimittäin ei millään meinannut onnistua, koska kentällä oli pala betonia :o Itse merkki oli kuitenkin punainenkartio eli olis luullut erottavan nämö toisistaan? Muutaman kerran meni betonimöhkäleellä, vaikka jokaisella kerralla palatessaan kävi oikealla merkillä. Lopulta kolmannella kerralla oikealle merkille ja palkka -> tämän jälkeen kokonaisena liikkeenä. Hienosti Pihka viiletti idarimerkkien ohi ruutuun :) Tätä kohtaa olin jännittänyt -> eli tyytyväinen. Ruutu oli normaalia pidemmällä matkalla, mikä ehkä lopussa aiheutti pikkuisen hidastamista. Loppu sujui hienosti ja lelutreenit on tässä selkeästi tuottaneet tulosta, koska koiruus tulee niin sievästi sivulle!!

Kokonaisuudessaan olin perjantainkin treeneihin tosi tyytyväinen, vaikka koira oli ehkä jonkun verran normia vaisumpia. Luulen, että se johtuu tästä treeniputkesta. Pii kuitenkin jaksaa ja haluaa yhä tehdä, joten treenataan kovasti ennen reissua ja sitten reissussa tulee sopiva tauko ja koiralle hinku kehään työskentelemään =)