Treenailemassa ihan kunnolla vaihteeksi ;)
Seuraamista otettiin aika pitkä pätkä ja se meni tosi hienosti. Vinoperusasento tuli vain askelissa vasemmalle, jossa Pii jää kamalan taakse. Niinpä niitä treenattiin ja sain sen kivalla pikkusysteemillä tulemaan hiukan eteenpäin. Nyt tota treeneissä kunnes kisat on edessä ja siellä toivotaan parasta. Luoksetulossa pysäytykset oli loistavat, nyt myös maahan on parempi kuin aikaisemmin. Ainostaan lopun pa oli valtavan hidas ja se otettiinkin sitten uudestaan... Muistutuksella sekin meni sitten jo hyvin, eli pitää olla tiukempana tuossa lopussa. Ollaan varmaan vkl leikkitreeneissä ohitettu se ihan totaalisesti. Idari oli ok. Tosin seisomaan Pihka alkaa jo lo:n käskyistä ja sitä pitää nyt treenailla. Toisaalta jos sanoo käskyn samaan aikaan se menee aika nappiin ;) Istuminen oli suht. hidas, mutta muuten ei ollut moitittavaa. Ohjattu oli tosi kummallinen. Ensin loistava merkki, josta lähetin sen hakemaan oikeaa ja kappas menikin keskelle (?). En ollut itse mukana liikkeessä ja ehti ottaa kapulan suuhun :( Kapulat oli kyllä aika pitkässä nurmikossa ja "väärinpäin", mutta silti auttamaton virhe. Uudelleen koko liike, merkki selkeästi heikompi vaikka toikin oikean kapulan tosi hienosti! Pitänee tehdä muutama mielikuvatreeni, ettei tuommoista tapahdu sitten isoissa kisoissa!
Kaket takkusi, kun mulla oli lelutaskussa ja jumitti siihen. Lopulta sain irtaantumaan ja kate sujuikin silloin loistavasti -> niitä pitää nyt tehdä vaan lisää. Jumittaminen on ollut pitkään pois, eli siis mulla ei kärsi olla lelua kun näitä treenaan ettei se tule takaisin! Ruutu oli loistava :) Merkille ja ruutuun hyvällä vauhdilla ja keskelle. Siellä maahan käskystä ja vielä nättiloppu, mitäpä sitä muuta voisi toivoa ;)
Lopuksi mentiin Katjan pihalle treenaamaan metalli, joka meni nyt ihan ok. sivulle voisi istua nopeammin vaan minkäs teet. Harjoitellaan toki sitä lisää, mutta pääpaino siinä kapulan hyvässä ottamisessa ja muussa mikä on selkeästi näkyvämpää kuin pyllyn asettelu sivulle. Tunnari tosi pienellä pitoajalla ja meni aivan loistavasti!

Päivän treeneihin ei oikein voi kaikkineen olla muuta kuin tyytyväinen!!