Joka päivä on jotain treenattu, mutta en ole ehtinyt kirjoittamaan mitään.
Lauantaina oltiin ryhmtreeneissä Karjasillalla ja ne meni ihan hullusti!!

Tein aluksi seuraamisen ja idarin, joissa ei nyt ollut moittimista. Ruutua ja luoksetuloakin otettiin ja ne menikin varsin hyvin :) Oli vauhtia enemmän kuin tarpeeksi...

Sitten ohjattu, joka oli taas aivan kummallinen! Eli meni ensin merkille ja sitten ei meinannut  millään lähteä omalle kapulalle -> kummallinen. Tehtiin monta kertaa ja aina lähtö merkiltä oli epävarma. Mietittiin myöhemmin tätä paljon, mutta en sitten tiedä. Olisko siellä suussa jotain semmoista, että koko kapulat inhottaa nyt kympillä? Vaikeaa, koska tämmöistä ei ennen ole ollut. Kun lopuksi otettiin ihan kokeenomaisesti meni taasen valtavan hyvin? Mutta seurantaan taitaa mennä tämäkin hommeli...

Kaket meni ihan ok. Vaikka se seiso-istu mikä ennen on ollut vahva ei nyt hyvin mennytkään :( Tosin sekin alkaa jatkuvasti mennä paremmin eli ehkä se taas kohta palaa vanhoihin uomiinsa, mutta kuukauden taukoa tämä liike ei kärsi.

Tunnari tehtiin ihan normisti ja menikin tosi hyvin -> eli tämä taas puhuu sen puolesta ettei se suu ehkä oliskaan kipeä? Mene ja tiedä, kunpa koira osaisi puhua!

Sunnuntaina  otettiin heti aamusta ohjattua ja meni loistavasti -> eli ei ymmärrä mikä siinä oli lauantaina? Tosin lauantaita edeltävissä treeneissä olin vahingossa pysäyttänyt vaikka menikin ihan oikein, kun ei siltä näyttänyt. Mutta ei ole Pihkan tapaista, että se painaisi näin paljon. Yhäkin seurataan ja otetaan joka päivä.
Lisäksi tehtiin remmissä seuraamista, mikä meni hyvin :)
Idarileikki sen sjaan ihan hädiksi, koska ei löytänyt istuasentoa eli sitä treenattava megana. Toisaalta se löytää asennot koemaisessa treenissä -> voipi siis olla etten ota sille nyt tota leikkijuttua ollenkaan jos sitten sekoittaa. Pitää miettiä, kun leikillä asentoihin saa helposti vauhtia.
Kaket alkaa mennä pikkuhiljaa paremmin ja paremmin :) Tehtiin kahteen otteeseen sunnuntaina näiden toistoja =)

Ihan ok. vaikka aikaa on vähän ja treenattavaa megana... Pitäis kehitellä jotain vaikeeta nyt.