Sen kerran kun meidän joukkio menee treenaamaan SATAA ja melkein kaatamalla. Mikäs siinä jos olisi ne sadevaatteet, mutta onpa nyt kokeiltu tuokin. Sää ei siis varmaan meitä pääse enää yllättämään SM:ssä. Liikkeet tehtiin sen mukaan miten on http://www.smtoko2007.net/kisakirjeosallistujat.pdf tuolla ilmoitettu.

Aloitettiin lyhyellä seuraamisella ilman palkkaa tai mitään. Juoksua, käännöksiä ja pysähdyksiä meni hyvin. Koira tuntui myös olevan ei niin mielissään sateesta, vaikka työskenteli ihan ok. Luoksetulo oli aika hyvä, pysähdykset oli napakat vauhtia olisi voinut olla aavistuksen enemmän. Eli suoria nyt peliin vaihteeksi. Ruutu meni muuten hyvin, mutta kun oma seisautus käsky oli vähän laiska meni sinne minne opetettu eli ruutuun ihan taakse. Pieni apu ja sain keskelle, muuten meni loistavasti. Liikkurista ei välittänyt missään näistä liikkeistä.

Tauon jälkeen sitten idari, taas kisamaisemmin ja ilman palkkaa. Olin tyytyväinen. Tosin olen nyt kaikilla kerroilla auttanut Pihkaa istumisessa, mutta sen varmaan uskaltaa pian jättää pois. Auttaminen vaan nopeuttaa siten ja siksihän sitä nyt autetaan ;) Muuten asennot ja seuraaminen itsessään oli loistavat. Vaikka kehässä ja vieressä pyöri kaksi lo:ta ei koiruus välittänyt niistä ollenkaan. Ohjattu meni omalla painollaan eli ei mitään ongelmaa missään. Merkkiharjoituksetkin on auttaneet, koska meni sinne nyt vauhdilla ja stoppasi hyvin merkille. Plussaa oli vielä sateesta huolimatta nopea sivulle tulo ja istuminen.

Vikan tauon jälkeen siirryttiin sitten nurtsille ottamaan loppuosan liikkeet. Aloitettiin metallilla, joka meni ekalla kerralla tosi hyvin PAITSI, että Pihka tiputti jostain ihme  syystä kapulan samalla kun istui mun sivulle. autoin hypyn kohdalla seuraa käskyllä, mutta en usko johtuneen tuosta. Muutama kerta uudestaan ja saatiinkin taas Pihkaksi hyviä suorituksia. Ihmeissäni olin nopeasta sivulle istumisesta :o Tunnari, joka mua vähän arvelutti. Suoriutui siitä kuitenkin tosi mainiosti, ei mitään erikoista. Haistele hyvin ja löysi oman eikä koskenut muihin. Lähti palauttamaan hyvin ja mitä tekee tyhmä ohjaaja? Kehuin Pihkaa ja se meni selvästi vähän vaisuksi siitä. Ei siis pidä siitä, jos kehuu kesken matkan... Kummallista, mutta toisaalta tosi harvoin sanon yhtään mitään palautuksessa, edes silloin kun tuo väärän. Otettiin varmuuden vuoksi vielä alkeistreeniä eli oma kapula piiloon ja muut näkyviin. Tämä meni loistavasti, palautusta myöten. Lopuksi sitten kaket, jotka tein ehkä turhan nopeasti ja ne menikin kyllä hyvin. Toinen kerta sitten vielä liioitellun hitaasta ja nekin meni hyvin. Oli tosi kiva lopettaa oma treeni noin onnistuneisiin kakeihin. Jospa ne nyt SM:ssäkin olisi tommoiset.

Pitäisi taas jaksaa illalla tehdä leikkitreenit, mutta eilen en jaksanut ja epäilen jaksanko tänäänkään. Huomenna pitää käydä ostamassa kunnon sadevaatteet SM:n ettei kastu niin pahasti kuin äsken.