Tänään iltatreeniä vaihteeksi Petran kanssa.

Pihkan kanssa tehtiin keskimmäinen kehä eli idari, jonka tein avuilla ja menikin valtavan hienosti. Ohjattu taas oli hassujuttu... Meni nyt merkille loistavast, mutta kapula oli jostain syystä näkemättömissä ja kun näki keskimmäisen meni sille. Pysäytin ja uusi ohjauskäsky, jolloin meni heti hakemaan oikean kapulan. Loppu oli valtavan hyvä. Otettiin yhden kerran uusiki ja meni ok., lopuksi vielä merkki lelulla ja sekin meni hyvin.

Tauon jälkeen sitten kuitenkin vielä se vika kehä, vaikka ei pitänytkään alkuperäisen suunnitelman mukaan...Metalli meni tosi hyvin, paitsi että nosti lopussa pyllyä. Kerrankin sain heti kiellettyä ja uusintaa perään, jolloin menikin ihan hyvin. Lopun istumisiin kaipaisi lisää nopeutta eli niitä muutama ennen SM:ä vielä. Tunnarissa  vaan palauteltiin mieleen haistelua eli oma ei näkyvissä ja muut näkyvissä. Meni kyllä aivan kympillä =) Olin tosi iloinen tästä ja hyvästä palautuksesta. Kaket vielä lopuksi ja se pitkä viive tekee yhäkin vaan istumisen vaikeaksi. Pitää jotain toistoja tehdä tälle jutulle vielä kotipihalla, vaikka muuten menikin tosi hyvin.

Päivä oli valtavan kuuma, ja siihen nähden Pihka selviytyi kaikesta tosi hienosti ja erityisesti nopeasti. Illalla kokeilen muutamaa juttua vielä viileämmällä säällä.