Sorsastus on alkanut ja niinpä meidän treenit on olleet minimissään. Tänään kuitenkin molemmille palkkaamattomuustreenit ja liikkeet tein vuoronperään Pihkalla ja Hipulla. Ensin otettiin seuraamista ja Pihka meni loistavasti. Oli iloinen ja kaikki pa:t oli suoria. Nyt kun kädessä ei olut leluja tai taskussa meni askeleet myös nätisti ja niiden jälkeiset pa:t oli suorat. Juoksua ja hidasta otettii´n myös. Juoksussa aluksi täyskäännös huono, mutta korjasi seuraavaan käännöksen. Hippu taas teki kaikkea ja etuili paljon... Sitkeästi tehtiin peruuttamisjuttuja ja pysyi lopulta hyvin paikoillaan. Nyt myös lähellä treenit on auttaneet, koska oli ihan liki kun kävelin. Askeleet meni hyvin ja kokonaisuus oli iloinen. Seuraavaksi Pihka siirtyi idariin ja se meni hyvin :) Hippu taas otti istumisen ja sekin oli ok. Autoin tosin päällä ja teen sitä vielä vähän aikaa... 

Molemmilla samanlainen kisaluoksetulo ja Pihkalla oli muuten hyvä, mutta seisominen oli aavistuksen löysä. Hipulla taas venyi seisominen ja muuten ok. Pitäisi ottaa enemmän ja varsinkin Hipulla tähän pitäisi ottaa liikkuri mukaan. Hippu tosin lähti heti ekalla käskyllä ja olin tosi tyytyväinen.

Molemmat teki myös kisamaisen ruudun ja Pihka tekikin hyvin :) Edes merkistä ei nyt tarvinnut moittua! Hippu suoriutui myös hyvin. Käskytin kovasti maahan ja menikin ihan ok. loppu onnistui myös. Tosin sitä pitää nyt ehdottomasti ruveta tekemään enemmän!

Ohjatussa noudossa otin Pihkan merkiltä pois kunnes oli ok. Tämän jälkeen kapulan haku melko vauhdikas... Palautuksessa myös pureskeli muutaman kerran, mistä miinuksia. Hippu teki tasamaa noudon, mikä meni hyvin. Haki luvalla ja palautti eteen hyvin. Kapulan luovutus pitää vielä työstää, sillä nyt tiputtaa kun alan kumartumaan. Kyykyssä tehtiin vielä muutama luovutus ja ne meni ihan ok.

Molemmat teki vikaksi kaukot. Pihka aloitti ja menin hitaasti ihan tavallisen kuuden sarjan. Sarja meni hyvin, mutta olisin toivonut hiukan parempaa istumista. Tämä otettiin sitten vielä vikaksi uudestaan ja silloin meni hyvin. Näyttää olevan koossa tämä liike hyvin :) Hippu taas ei halunnut nousta istumaan ekalla käskyllä -> eli niitä tehtiin paljon namilla ja onnistuihan nekin lopulta. Seisominen on Hipulla kaikista huonoin, mutta se jota kuitenkin tarjoaa ekaksi... Nyt vaan pitää ruveta vaatimaan yhtä ja tiettyä.

Kaiken kaikkiaan molemmilla hyvät treenit ja näiden perusteella ne voinee ilmoa muutamiin kisoihin. Hipulla liikkeet ei ole kovin varmalla pohjalla, mutta onnistuessaan loistavia. Eniten työtä pitää tehdä kaukojen kanssa. Pihkan treenit sen sijaan pitää taas videoida ja katsoa. Luultavasti tota voisi tehdä ensi vkl, koska olen silloin yksin kotosalla...