Oulussa kv-kokeessa Pihkulan kanssa ja meni treenimäärään nähden ihan ok.
Paikallaan makuu ja istuminen oli 10, mikä on hyvä kun Pii helposti haistelee. Hevosmaneesissa siihen olisi ollut enemmän kuin mahdollisuuksia, mutta ilmeisesti ne meidän namitreenit on auttaneet. Niitä pitäisi vaan ehtiä tekemään vielä muutama ennen lähtöä..
Seuraaminen oli kamala 8,5. Vinotti miten sattui ja istui aivan vinossa. Tosin nämä molemmat virheet tulee aika helposti jos ei treenaa paljoa ja toisaalta ne saa helposti pois ihan muutamalla treenillä :)
Idari oli 9 ja meni hyvin, mutta annoin aivan järkyn pääavun. Vaikka istuu treeneissä melkein aina tuntuu etten silti luota kisoissa ihan riittäväsiti. Pitää ehkä yrittää oma päänsä saada kuntoon ennen PM:ä, koska tosta menee ihan turhaan pisteitä.
Luoksetulo oli minun mielestä hyvä ja siitä tulikin 9,5.
Ruudussa en myöskään moiti mitään. Aika taaksehan se meni kun jätin käskyn antamisen viime tinkaan, mutta pysähtyi hyvin :)
Ohjattu, itsestä meni ihan hyvin, 9. Merkki aavistuksen laiska ja pyöritti kapulaa suussaan jonkun verran.
Metalli, oli kamala 9. Itse nouto meni loistavasti, mutta palautuksessa pylly ei nyt pysynyt yhtään paikallaan vaan samalla kun otin kapulan nosti pehvan ilmaan... Tätä pitäisi selkeästi tehdä enemmän. Ehkä puukapulalla treenaaminen ei ole hyvä juttu, koska usein sen jälkeen ongelma tässä kohdin korostuu.
Tunnari, minusta oli tosi hyvä, 9. Eipä siinä kamalasti mitään voi muuttaa. Kulkee nopeasti ja tuo oman hyvin, sivulle tulee nopeasti ja palautus ok.
Kaukot, oli kaikille tänään hankalat 7. Pihka teki saman kuin juuri ennen kehää treenissä eli meni seisomisesta maahan, mitä on treenattu ilmeisesti enemmän. Sain kuitenkin korjattua, joten pisteitä tuli. Hiukan harmittaa, koska nyt kaukot on muuten hyvät ja vain yksi tassunen liikkuu :)
Lopputulos 289,5 pistettä ja I tulos sekä 2. sija. Christa ja Vip meni upeasti ja saikin 297 pistettä. Kaiken kaikkiaan tosi kivat kisat ja Pihkaan olen aika tyytyväinen, vähän enempi vaan voisi treenailla ;)