Tupoksessa Petran ja Mickyn kanssa treenaamassa. Aluksi otettiin Pihkalle paljon seuraamista ja nimenomaan siinä paikkaa. Ajoittain se on tosi hyvä, mutta välillä jää. Juoksussa ehkä suurimmat ongelmat, mutta nekään ei enää ole kovin pahat. HAssuinta on, että kyseessä on vaan ehkä sentti tai kaksi minkä haluaisin sitä eteenpäin. Juteltiin myös treenailusta samalla kun mietittiin asiaa ja onneksi meistä molemmat tietää ITSE mitä haluaa. Ei tarvitse mennä muiden mukana ja voi treenailla ne omat jutut...

Luoksetulo oli aika hyvä :) Varsinkin seisautus, mikä tehtiin lelulla oli mieletön. Makaaminen myös ok. Mutta selvästi pitää näitä nyt treenailla, että pysyvät terävinä. Ruutu meni putkeen ja siinä tehtiin ensin vain kymmeniä merkin toistoja. Merkki on vähän "epätarkka" ja tarkkuus pitäisi saada takaisin. Onneksi siihen on helppo konsti eli iloisia pallotreenejä ja kiertoja paljon :) Jo nyt oli parannusta nöhtävissä näissä treeneissä. Idarissa tehtiin vain seuraamista ilman asentoja, vaikka lo käskýtti ja tämä on selkeästi harjoitus mitä pitää muistaa tehdä taas. Tunnari meni hyvin. Pitkän tauon jälkeen Piille tulee helposti suulla haistelu mistä en kamalasti välittäisi, mutta sehän menee ohi treenaamalla. Tämän jälkeen vielä muutamia palautukia tunnarilla ja tavan kapulalla -> meni hyvin ja pa:t oli suoria ilman apuja :) Kaukot oli sitten lopuksi ja nehän sujui :) Nämä on ehdottomasti silti meidän vaikeimmat, koska olen Pihkan opettanut ensin väärin. Mickyn kaukot on niin sievää katseltavaa, että toivon tosiaan Tileksen pysyvän samassa kuosissa! Pihka sen sijaan treeneissä teki suht. moitteettomat asentojen vaihdot ja onnistui jopa peruuttamaan istumisissa. Pitäisi tehdä taas muutama halkotreeni, niin olisi sekin sarja kunnossa.

Kaiken kaikkiaan kivat treenit ja molempien koirat keskittyi selkeästi viime kertaista paremmin :) Lisäksi alusta oli juuri sopivan haastava ja sää mukava ulkona treenaamiseen.