Tänään käytiin Haukiputaalla treenaamassa hallilla Marjan, Katjan ja Petran kanssa tokoa -> tosi kiva treenailla kun kerrankin oli lämmintä! Pihkalle tein paljon vauhtiliikkeitä, joissa on ollut ongelmia lumisella alustalla. Ja nyt vaan tosiaan näyttää ettei niitä ongelmia ole tuolla sisällä...

Seuraamista tein lelulla ja kaikissa nopeuksissa sekä käännöksiä. Suurimmaksi osaksi meni hyvin, ilmekin on nyt muuttunut taas paljon iloisemmaksi. Ainoastaan askelissa oikealle tuli ensin vino perusasento, mutta sekin sitten oikeni ja ilman apuja! Tyytyväinen olin tähän, nyt se tuntuu taas mukavalta. Luoksetulo oli hyvä ja pysäytyksetkin toimi taas hyvin. Lopuksi otettiin vielä suora eteentulolla ja sekin oli ok. Ruudussa otin merkin ja ruutuun, josta palkkasin. Uusi lähetys ruutuun ja koko ruutu, palkkaus sivulle tulosta -> tosi hyvä. Ohjattu meni hyvin ja siinä tehtiin myös muutamaan otteeseen merkkiä. Hyppynouto metallilla on mennyt nyt monta kertaa perätysten hyvin, ehkä hiukan pylly nousi kun kapulan heitti vaan muuten täydellinen. Tulee sivulle valtavan hyvin ja pitää päätä suorassa :) Kaukot otettiin kerran ja ne oli suht. ok. Tuli ihan vähän eteenpäin seiso-maahan, mutta muuten ok. Lopuksi vielä paikallaanolot ja niissä ei luonnollisestikaan ollut ongelmia!!

Kaiken kaikkiaan tosi hyvät treenit, yllättävän paljon jopa sai aikaiseksi ja mietittyä oman koiran juttuja. Huomenna uudestaan =)