Viikko meni juuri treenaamatta ja töitä tehdessä, tänään käytiin Minnan hallilla Marjan ja Katjan kanssa. Pihka teki melkein kaikki liikkeet ja meni suht. hyvin.

Seuraaminen oli minusta kiva. Joissain kohdin se on nyt vino, kun olen treenannut sen takaisin eteen. Oli kuitenkin suht. etevä, kaikki perusasennot oli suoria ja askeleet meni loistavasti. Teimme tänään kaikkia askellajeja ja hyvällä menestyksellä. Aavistuksen juoksun täyskäännökset levisi, mutta sekin saatiin korjattua :)

Idari oli suht. ok. Istuminen taas kylmässä hidas, mutta sisähallissa se aina on ollut nopea -> eli me ei nyt välitetä siitä. Pitkästä aikaa semmoinen treeni, että piti jäädä odottelemaan vaikka kävelin ohi. Nyki hiukan, mutta meni sitten lopulta ok. Kaikista vaikein oli kuitenkin seinää päin meneminen eli sitä otettiin sitten liikkeen jälestä, kunnes lakkasi reagoimasta lähetyvään seinään. Tätähän meillä on ollut aikaisemminkin, mutta se menee taas ohi kun treenaa.

Luoksetulo oli ihan ok. Tehtiin normisti kisasuorituksena.

Ruutu, merkille piti mennä uudestaan koska himmasi. Toinen kerta ok. Siitä eteenpäin ruutu meni vallanmainiosti. Loppu voisi olla vähän siistimpi.

Ohjattu tässäkin piti se merkki tehdä tuplana ennen kuin meni hyvin. Siitä eteenpäin sitten olikin loistava :) Lopuksi vielä erillinen palautus.

Tunnari on nyt hyvä ja varma, vaikka kapulat oli kahdessa rivissä. Haisteli kaikkia ja toi varmasti oman ja hyvällä vauhdilla. Ei voi paljoa tyytyväisempi koiraan olla.

Kaket, niissä on nyt se liikkuma muutama sentti -> eli sietää olla tyytyväinen... Asennot vaihtaa hyvin käskystä, myös viiveellä. Tässä tehtiin lopuksi pallo takana ja sillä saikin kivasti onnistumaan kaikki ilman tota pariakaan senttiä. Jossain vaiheessa en olisi uskonut, että se oppii ne noin hyvin :)

Lopuksi leikittiin vielä nopeita luoksetuloja, merkkiä ja ruutua. Kaikki tuli tässäkin huomaamatta tehtyä tosi hyvin. Pihka ei vaan tässä vaiheessa olisi millään halunnut lopettaa =)

Päivän muita hyviä oppeja oli, että Marjaa pitää uskoa poika-asioissa. Selvästi sillä on iästään huolimatta paljon parempi kokemus niistä!