Minnan hallilla Katjan kanssa ja taas treenattiin, mutta kotiin arvioimani tunti ei ihan riittänyt ;))

Pihka teki vaihteeksi melkein kaikki ja mielettömän hyvin! Seuraaminen oli hyvä, ja tein nyt ensimmäisen kerran pitkän kaavion ilman että mulla oli palkkaa ollenkaan mukana -> ei silti ruvennut jätättämään vaikka pelkäsin. Hiukan ongelmallinen on hidaskäynti, mutta siinäkin auttaa mun olkapäät. Idari menikin sitten hiukan kummallisesti. Aavistuksen ahdas halli ja sen seinät aiheuttaa Pihkalle pientä epävarmuutta. Alun seisominen meni kuitenkin hyvin, mutta sitten jostain syystä se ei mennyt istumaan (?). On nyt pitkään toiminut ilman apuja, mutta jostain syystä nyt seisoi... Otettiin alusta uudestaan ja nyt ei ongelmaa. Mietin sitten kotona ja totesin, että nyt aika kylmä verrattuna meidän aikaisempiin treenikertoihin. Voiskohan se kylmä ottaa jalkoihin -> inhottava tehdä tao jotain. Tärkeintä kuitenkin, että seurataan miten rupeaa toimimaan.

Luoksetulo kahdella pallolla oli loistava :) Palkaksi sai hakea toisen pallon, josta vielä uudelleen maahan ja sittenhän Pihkalla oli kaksi palloa millä leikkiä. Ruutu oli hiukan erikoinen, eli jostain syystä ei mennyt heti ekalla maahan. Yleensä on ollut tosi täpäkkä makuulle menoissa vaan ei nyt. Tehtiin myöhemmin toinen kerta ja meni maahan esimerkillisesti. Merkki oli nyt huippu kaikilla kerroilla. Ohjattu oli samoin loistava, muutama kapulan pito otettiin vielä erikseen ettei pure kun juoksee. Tai no Pihka ei muutenkaan varsinaisesti pure, vaan kääntää kapulaa suussa muutaman kerran. Metalli oli samoin loistava. Nyt ei kärsi kyllä huonoilla alustoilla tehdä, en halua tätä liikettä muuttaa kyllä enää mihinkään :) Tunnari meni tosi hienosti. Vaikka Katja laittoin kapuloita reilusti liikaa ja moneen riviin, onnistui Pii hakemaan omansa ilman ongelmia tai mitään apuja. Kaukot menee nyt tosi mahtavasti. Jätin pitkästä aikaa pallon taakse ja täydestä matkasta meni kaikki asennot putkeen =)

Jos saisi viikolle vielä muutamat treenit, joissa koira pysyisi samassa vireessä ja tekisi vielä ilman palkkaa niin olisi lauantaina kiva lähteä kohti Turkua!