Kohti kisoja pakkasessa... Jotenkin on tottunut siihen, että ulkona on aika lämmin tammikuussa. Tiistaina mentiin sitten treenaamaan ja voi jee! Tuuli ja oli kylmä sekä vähän liukaskin -> eli ei oikein tullut mun treenaamisesta mitään. Katja oli selvästi paremmin varustautunut tai ainakin sitkeämpi.

Pihka otti vain hiukan seuraamista ja askelissa asentoja, mitkä meni valtavan hyvin. Toisena liikkeenä tehtiin idari ja sekin oli ok. Kylmästä huolimatta istuminen oli nopea ja näpäkkä, kyllä se siis siitä :)

Palolaitoksen pihassa oli muuten ensimmäistä kertaa elämää kun me treenattiin :o Yleensä koko pulju on aina pimeänä, mutta nyt siellä kulki autoja ja ukkoja enemmän kuin ikinä yhteensä. Ja kakkuakin pitäisi kuulemma tarjoilla, no laitetaan harkinnan alle.

Piti myös korjailla noita blogeja mitä seuraillaan, muutamaan niistä on ollut salasanat joiden avulla seuraaminen on onnistunut. Nyt ne taitaa olla muuttuneet tai sitten mulla alkaa olemaan tosi huono muisti, joten ne nyt poistui tuolta seurattavien listalta. Muutenkin kyllä aamulla nauratti kun yritin muutamaa blogia, joihin oli linkki kotisivuilta, avata ja kappas ne olikin salasanan takana. Hankalaa siis seurata muiden ihmisten treenejä, mutta laitettiin me muutama uusikin mitä pääsee helpolla katsomaan. Ja meidän blogia voi ainakin toistaiseksi lukea kaikki halukkaat =)