Pihkan mokkulat on paremmat, mutta "tutustuminen" Ruskaan on saanut tilalle haavoja, joita on ympäri naamaa ja korvissa. Ne on kuitenkin ihan ok. ja varmasti paranee muukin. Katjan ja Marjan kanssa taas treenailemassa sekä kahvittelemassa että vielä suunnittelemassa tulevia juttuja:)

Pihka otti seuraamista, se menikin suurimmaksi osaksi hyvin. Kahdessa ensimmäisessä liikkeellelähdössä äänsi, mutta kielsin ja tuntui menevän ohi. Luulen, että johtuu lähinnä siitä ettei ole paljoakaan treenattu. Itse seuraaminen ja perusasennot oli ok. Tosin jossain vaiheessa meni hiukan kauemmaksi, mutta korjasi kun käskin. Seuraaminen on pysynyt siis tauollakin hyvänä.

Ruutu meni ekana tosi hyvin, mutta sitten meni vähän heikommin ne muut kerrat. En uskaltanut heittää koiralle palloa vaan palkkasin kädestä. Asfaltilla en uskaltanut kamalasti heitellä palloa, koska pelkään sen hampaita... Mutta lopulta saatiin kaikki ruudun hommelit onnistumaan. Parasta oli tänään merkit =)

Idarissa, ikävästi hidas istuminen ja seisomisesta hiukan liian aikaisin liikkeelle. Muuten hyvä ja kaikki asennot oli suoria -> ihan ok.

Tunnarissa teki sen mitä yleensäkin näin pitkän tauon jälkeen eli käytti suuta apuna haistelussa. Nyt testasi viereisen kapulan eli avasi suun sen kohdalla, mutta ei nostanut. Tätä pitää siis treenata, että päästään tostakin eroon taasen. Tämähän nyt tulee aina tauon jälkeen, joten kamalan huolissani en jaksa olla.

Kaukot meni yllättävän hyvin. Jotain vaihtoja pitää treenata selkeästi enemmän ja jumpata muutenkin. Muuten se maahan meno on liian kankea.

Treenit oli kuitenkin tosi kivat ja Pihkan kanssa oli mukava taas treenailla.