Viikonloppuna jopa saatiin treenejä aikaiseksi, mutta saisi tuo kevät tulla jo hiukan selkeämmin myös tänne...
Lauantaina siis hallilla ja epävirallisessa kokeessa. KAikki meni suht. ok. Seuraamiseen oli tullut tauolla taas ne omat virheensä, jotka onneksi voi helposti treenata pois :) Toinen hämmästyttävä oli virhe ruudussa. Itse ruutuun ei mitään ongelmia, mutta poistumisessa tuli mun etupuolelta seuraamaan. Lauantain perusteella siis muutamia liikkeitä pitäisi treenailla ja katsella, muuten taas kokonaisuuksia ja videoita ruvetaan tekemään.

Sunnuntaina Katjalle katsomaan videolta suoritus ja siinä näytti jopa seuraaminen suhnt. hyvältä. Idarin istuminen taasen oli hidas -> jalat on jäykät eli lopuistuminen on hassu. Tuo menee yleensä heti lämpimämmillä säillä ohi ja se pitää silloin tsekata uudestaan, koska lähtee kuitenkin tekemään sitä tosi hyvin :) Videoiden katselun jälkeen ulos myrskyyn treenaamaan.
Tehtiin lähinnä seuraamista, joka näytti heti paljon paremmalta... Hyvät ja suorat istumiset sekä kaikki muu. Luoksetulo ja ruutukin onnistui valtavan hyvin. Louksi vielä kaukoja, joissa onnistuminen riippuu selkeästi mun merkeistä. Näitä pitää katsella taas tarkemmin, koska liikkuu toisilla tavoilla paremmin kuin toisilla.