Jaksettiin taas tokoilla ja Pihka oli aivan yli-innokas...

Tehtiin liikkeet aina 3 liikkeen pompseissa, koska niin se saattaa olla SM:ssäkin. Ja hyviä muistutuksia tuli itselle mitä tehdä.

I osa: Seuraaminen meni vähän villisti ja levottomasti. Muutama täyskäännös oli aika ilmavia ja mukaan mahtui vielä yksi vino pa. Ei tuntunut ihan niin kamalalta kuin olisin odottanut, mutta ei kivaltakaan. Kaukot ei olleet sitä parasta Pihkaa, mutta toisaalta ei ihan kamalan huonotkaan. Lopuksi niitä vielä läheltä oikealla tekniikalla. Ehkä pitää treeneissä ruveta tekemään kuten kisoissa eli tehdä ensin tekniikkaa lyhyellä matkalla ja sitten ottaa normisti pitkällä matkalla. Metalli meni ok. nyt jopa luovutus alkaa olemaan kondiksessa. Ehkä vähän vielä (varsinkin tasamaalla) nykii lo:n käskyistä.

II osa:
Idari meni istumisessa maahan?? en keksi miksi, mutta kun tehtiin uudestaan koko roska ei mitään ongelmaa. Käytän nyt kuitenkin taas istumiseen päätä, vaikka se on tehnytkin istumisen kauan ilman sitä. Luoksetulo oli oikein hyvä! Ruutu arvelutti, koska oli jännästi varjon ja auringon rajalla -> vaan eipä se vanha kettu erehtynyt :) Muutenkin nykiminen alkaa olemaan jo tosi pientä siihen mitä aikaisemmin. Onneksi on niitä käskyttäjiä.

II osa: Ohjattu oli suht. hyvä. Merkille voisi mennä paremmin, koska himmaa siinä lopussa. Mistä se kisavirhe tuleekin. Kisoissa tuppaan pysäyttämään liian aikaisin ja treeneissä en ikinä, tietää jo tämän. Pitäis joskus kisoissa pakottaa se tekemään samaa kuin mitä treeneissä. Nyt ollaan kuitenkin tehty inhoja treenejä, eli kapulat ihan miten sattuu ja pitää hakea se minkä käsken. Pieksämäen jälkeen on taas näitä tehty silloin tällöin ja nyt kaaret alkaa olemaan selvästi parempia. Tunnari meni oikeasti loistavasti :) Sivulle tulo oli ehkä vähän heikko, mutta eipä juuri muuta.