Käytiin pesiskentällä treenaamassa ja ottamassa vauhtikuvia, laitan tännekin kunhan ehdin.
Pihkalle ihan perusjuttuja :) Aloitettiin siis seuraamisella, joka oli nyt sata kertaa parempaa kuin eilen. Ei juurikaan huomauttamasti, juoksussa ehkä vähän edemmäs saisi tulla. Luoksetulo meni kivasti, ei nykäissyt lo:n käskyistä missään kohdassa :) Lähti hyvin liikkeelle ja stoppasi ok., mutta loppuun pitää nyt panostaa ja sitä tehtiinkin jo aika runsaasti eilen. Ruutu ei tuottanut mitään ongelmaa vaan kaikki osta meni hyvin :)

Idarissa otin lähinnä vaan seuraamista, joka parani selvästi jo nyt. Ei pysähtynyt lo:n käskyistä vaan käskytin itse missä vaan kohdin ja liikuin aina epämääräisiä välejä. Istuminen olisi voinut olla aavistuksen nopeampi, mutta ei ehkä enää tällä iällä nopeudu. Ohjattu tehtiin taas vaikeutetusti ja sujui silti hyvin. Lo laittaa kapulat tosi hyvin ja keski kapula oli siinä tiellä vaan P osasi hyvin hakea omansa :) Ehkä ei kannata sen yhden virheen perusteella olettaa mitään, mutta hyvähän se on muistutella jutusta kunnolla.  Tunnari ok., jopa palautus.

Kaukot
ei niin hyvät... Ne onkin toimineet liian kauan hyvin. Nyt kun olin kaukana tökki. Niinpä siirryin lähemmäs ja tehtiin myös laudalla, jolloin onnistui tosi hyvin. Pitää siis taas muistutella siitä mitä pitää tehdä ja vähän huolellisemmin ennen koitoksia. Metalli oli. ok. Vaikka meidän hieno hyppy hämäsi ja P meni sen ali. Palautuksessa sitten loikkasi oikein hienosti. Vaivalla se hyppi ähisteltiin kentälle ja tommoisen palautteen sai =) Itse metskussa ei huomauttamasti. Eikä kyllä koko koiran tekemisessä.