Kaiken sekamelskan keskellä treenaamassa...

Aloitettiin vaihteeksi vauhtiliikkeillä eli luoksetulo ensin ja se menikin hyvin. Tosin nyt pitää miettiä, haluaako ne tuomarit koiran stoppaavan merkillä vai että annan merkin törpöllä? Tässäpä pulma, tänään merkeillä käskyt ja meni hyvin, mutta kuitenkin pysähdykset Piin vauhdista menee yli merkkien tolla tavalla. Ruutu oli hyvä, nyt myös merkki on ollut loistava muutamissa viime treeneissä. En oikeastaan muuttaisi tästä liikkeestä enää mitään :)

Seuraavat kaksi oli seuraaminen, mikä on ihan ok. Tänään ehkä vähän tiivis, mutta muuten kivanoloinen ja näköinen. Ohjattu tehtiin ihan kisamaisesti ja meni myös siten. Olen nyt ollut "tiukkana" ja jättänyt kaikki avut lopusta pois. Tämä tekee sivulle tulosta vähän hitaan, joten testailtiin välimuotoja ja niitä löytyi ;)

Lopuksi sitten kaukot ja ne menee taas kuin vettä vaan. Kummallista miten keikutaan tässä liikkeessä jossain kauhun rajamailla tms. Välillä menee loistavasti ja sitten otetaan taas takapakkia ihan miljoonasti... Tunnari meni hyvin. Palautuksia tehtiin vielä paljon ylimääräisiä ja niitä pitäisi tehdä vielä enempi.