Ollaan oltu tosi ahkerina ja treenailtu myös tänään, vaikka aamulla mulla oli vähän kuumetta. Treenit onnistui hyvin ja hallilla oli kiva treenata lämpimässä. Aloitettiin seuraamisella, missä otin Pihkaa nyt namilla vaan lähemmäs ja sitten suoristeltiin pallolla peräpäätä. Perusasennoissa ei nyt tuntunut olevan hankaluuksia, mutta otettiin niitä ja käännöksiä nyt paljon. Idarissa tehtiin seuruuta pallolla. Tehtiin paljon toistoja vain liikkeelle lähtemisestä eri asennoissa. Ihan lopuksi yksi testi "oikealla" idarilla ja oli paljon parempi. Näitä vielä muutama ennen kisoja, että pysyy seuraaminen siellä kasassa.

Luoksetulossa tehtiin vain vauhtia ja sen jälkeen muutama pysähdys ja sitten lisää vauhtia. Vauhtia kyllä tosiaan piisasi ;) Toisaalta nyt kovasta vauhdista myös pysäytykset ja sivulle tulot onnistui. Ruudussa keskityttiin vain siihen, että lopun seuraaminen onnistuu. Kokeilin nyt vaihteeksi auttaa namilla ja onnistuikin paremmin kuin lelulla. Tämän olisi voinut kokeilla jo paljon aikaisemmin... Istumista Pihka harjoitteli tänään samalla kun tein ruutua ja meni tosi hyvin. Vaihteeksi pidin palloa sen näkyvillä ja palkkasin sitten suoraan sille. Eipä juuri muuta tehnyt kuin tillotti palloa :)

Metalli tehtiin nyt ilman hyppyä ja koska ilmeisesti eiliset treenit auttoi se onnistui heti ensimmäisellä kerralla. Niinpä en sitten tehnyt tässä ollenkaan toistoja  vaan tyydyin olemaan huippu tyytyväinen! Ohjattu meni hyvin. Aluksi tehtiin pallolla paljon merkkejä ja sitten haettiin oikea -> onnistui. Sama sitten vasemmalla ja lopuksi vielä muutamia merkkejä pallolla -> hyviä. Tämän jälkeen otin tasamaan noutoja ja palkkasin vasta kun olin ottanut kapulan pois ja seissyt suorassa ja laskenut moneen mielessäni. Selvästi Pihkalle vaikeaa joutua odottamaan, mutta onnistui.

KAukoja tehtiin vaihteeksi namipalkalla ja ne onnistui taas toivotusti :) Pitää näitä vielä jumpata menemään iltaisin kotona, eilenkin sain muuten tehtyä parit satsit kotona. Olen nyt kokeillut kaikkia mahdollisia variaatioita ja ne alkaa myös onnistumaan. Kerrankin oltiin ihan kahdestaan treenaamassa ja oli valtavan kivaa, milloinkohan ollaan viimeksi treenattu ihan kahdestaan? Ainoa miinus puoli on, että koiraa joutuu sitten tietysti itse katsomaan...